Около 19 часа пред блок 32 в препълнения с гости

...
Около 19 часа пред блок 32 в препълнения с гости
Коментари Харесай

Страшна трагедия разтърси бургаския кв. "Лазур" СНИМКИ

Около 19 часа пред блок 32 в препълнения с посетители приморски жилищен комплекс „ Лазур” в Бургас се появи патрулна кола, от която изскочиха криминалисти и униформени служители на реда. Атакуван бе вход от блока, пред който се бяха натрупали мъже. Жените бяха превантивно изведени встрани. Не се допускаше в близост и придвижване на деца.

На мястото са пристигнали кола за спешна помощ, правосъден доктор и тричленен екип на Гражданска отбрана. На втория етаж в този вход е било открито тялото на почитан бургазлия – неотдавна пенсиониран специалист от териториалната дирекция по Кадастъра.

Според съседка, индивидът бил извънреден престиж, остарял ерген. Той неотдавна погребал майка си и живеел самотно, написа "Флагман ".



„ Всеки ден излизаше за кафе, извънредно достоен и сериозен човек. Психически и физически здрав”, споделиха негови комшии.

Вратата на жилището, където живеел 65-годишният бургазлия, е била разрушена от служители на реда по сигнал на другар на мъртвия от ж.к. ”Изгрев”. От три дни той му звънял по телефона за среща, само че не получавал отговор.



След като през днешния ден телефонът към този момент се оказал изключен, евентуално с паднала батерия, индивидът пристигнал до ж.к.”Лазур”, с цел да види какво става с приятеля му. От вратата се носила миризма на разложено тяло, имало и мухи.

Няма следи от принуждение по тялото. Човекът е открит в кухнята, седял е на стола, когато е бил покосен от инфаркт.

Полицейски чиновници направиха оглед на жилището и тялото на мъртвеца, не бяха открити следи от принуждение.

Пред блока останаха единствено мъжете, които сега дават показания пред служители на реда
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР