Около 170 танка, до 200 бойни машини на пехотата (БМП)и

...
Около 170 танка, до 200 бойни машини на пехотата (БМП)и
Коментари Харесай

Русия праща в Беларус 170 танка и още много военна техника

Около 170 танка, до 200 бойни машини на пехотата (БМП)и до 100 оръдия и минохвъргачки ще дойдат в Беларус от Русия , с цел да бъдат употребявани в състава на районна формация войски. Това заяви началникът на отдела за интернационално военно съдействие на Министерството на защитата на Беларус Валерий Ревенко, представен от ТАСС.

" Общата бройка при идване в Република Беларус ще бъде до 9000 души персонален състав, към 170 танка, до 200 БМП (бойни машини на пехотатабел.ред.) и до 100 оръдия и минохвъргачки с диаметър над 100 мм ", написа той на страницата си в " Туитър ".

Президентът на Беларус Александър Лукашенко на 10 октомври. Според него решението за потребление на групировката, взето по време на договарянията с съветския президент Владимир Путин, е породено от изостряне на обстановката по западните граници на съюзната страна. Министерството на защитата на републиката заяви на 15 октомври за Според министерството на защитата на Беларус общата бройка на съветските военнослужещи в районната формация на войските ще бъде към 9 хиляди военнослужещи.
 Беларус мина на режим антитерористична интервенция
Беларус мина на режим антитерористична интервенция

За да се подсигурява, че нито един метър от нашата земя няма да бъде заета от окупатор
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР