Около 15,36 милиона души са гледали церемонията за наградите "Оскар"

...
Около 15,36 милиона души са гледали церемонията за наградите "Оскар"
Коментари Харесай

След години нисък интерес: Рейтингът на наградите Оскар се повиши

Около 15,36 милиона души са гледали церемонията за премиите "Оскар " онлайн по телевизия Ей Би Си - доста повече от миналогодишната аудитория, която беше рекордно дребна, само че въпреки всичко на второ място по невисок интерес, оповестиха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Броят им се е нараснал с 56 % по отношение на миналогодишния, който беше най-нисък в историята на премиите - 9,85 милиона фенове. Този неприятен индикатор през 2021 година се обясняваше с пандемията от COVID-19. През 2020 година церемонията са гледали 23,6 милиона души, което тогава беше рекордно невисок интерес.

Днес данните ще бъдат обновени със феновете в интернет и на обществени места като питейни заведения и заведения за хранене.

От няколко години телевизионните фенове на доста наградни церемонии понижават. Продуцентите на "Оскар "-ите пробваха нов формат с три водещи и по-малко време за механически категории.

Най-обсъжданият миг от вечерта обаче стана плесницата, зашлевена от Уил Смит на Крис Рок, малко преди Уил Смит да получи премията за най-хубав артист.

Репликите от случая на шоуто наподобява бяха изрязани поради неприемливия език от предаването онлайн в Съединени американски щати, което се забавя с няколко секунди. В други страни като Япония и Австралия обаче те се чуваха.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР