Около 100 души се включиха в протеста срещу Зеления сертификат,

...
Около 100 души се включиха в протеста срещу Зеления сертификат,
Коментари Харесай

Пловдивчани на протест: Зелен сертификат, зелени чорапи, зел...

Около 100 души се включиха в митинга против Зеления документ, който потегли от аптека „ Марица “ в Пловдив и стигна до площад „ Стефан Стамболов “. Две партии участваха с представители в него.

През целия път се мегафон участниците призоваваха пловдивчани да се замислят за разделянето, което провокират документите.

Сред участниците имаше доста хора с висше обучение както един от уредниците бе гл. помощник по Аналитична и компютърна химия от Пловдивския университет доктор Атанас Терзийски.



„ Историята към вируса ми наподобява на добре проведена религиозна теория. Започна със боязън и хората нямаха право да се опълчват. Ние не сме срещу имунизациите, само че се замисляме за тях “, сподели доктор Терзийски.

Сред протестиращите бе и приключилият стопанска система в Щатите Велислав Велов. Той напомни, че дълги години е живял от другата страна на океана и там също хората не одобряват еднопосочно зеления документ.



Велислав Велов бе на митинга със сестра си

„ 24 щата сега не разрешиха наложителните ваксини “, сподели той.

Много от участниците изрично отричаха истинността на статистиката, съгласно която България има най-вече смъртни случаи съгласно броя на популацията си в Европа.

„ Виждали сме всевъзможни нагласени данни – не съм сигурна, че тези са надеждни “, уверена е Десислава, която се занимава с обмисляне на продажбите.



Електротехникът Георги Павлов от съдружие „ Теокрация “ съпостави зеления документ със зелените паспорти от времето на социализма.



„ Преди 30 години имахме зелени паспорти и знаем какво значи да не можеш да пътуваш и да работиш. Това е дискриминация, която изправя съседи против съседи, сътрудници против сътрудници и родственици срещи родственици “, сподели през мегафона той.

Участниците носиха лозунги „ Ковид – новия фашизъм “ и „ Зелени чорапи, зелен паспорт, зелен фашизъм “.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР