Оклахома Сити победи със 130:123 като гост след продължение Голдън

...
Оклахома Сити победи със 130:123 като гост след продължение Голдън
Коментари Харесай

Оклахома Сити се наложи след продължение при гостуването си на Голдън Стейт

Оклахома Сити победи със 130:123 като посетител след продължение Голдън Стейт в дуел от постоянния сезон в Националната баскетболна асоциация (НБА).

Чет Халмгрен осъществя тройка, с която изравни резултата в самия завършек на постоянното време, до момента в който съотборникът му Шай Джилджъс-Алекзандър означи 10 точки в спомагателния интервал и това оказа помощ за триумфа на Тъндър против Уориърс.

Четвъртият интервал завърши при 117:117, а тимът от Калифорния поведе за финален път в срещата при 120:119.

Джилджъс-Алекзандър приключи с 40 точки и има максимален принос за триумфа на Оклахома, до момента в който Халмгрен вкара 36, което е най-хубаво негово достижение през актуалната акция. Техният съотборник Джейлън Уилямс добави още 22 точки.

Тъндър побеждава Голдън Стейт за повторно в границите на актуалната седмица, а Андрю Уигинс осъществя 31 точки в интерес на отбора на Уориърс. Стеф Къри, който се завърна на полето след лекуване на травма в коляното, се отличи с 25 точки за Гордън Стейт.

Chet Holmgren showcased his potential with a career night in a thrilling OT win over the Warriors

36 PTS (career-high)
10 REB
5 AST
63% FG
— NBA (@NBA)

В друга среща от НБА, играна тази нощ, Чикаго се наложи със 102:97 вкъщи против Маями. Кош на ДеМар ДеРоузън даде преднина в интерес на Булс единствено 21 секунди преди финалната сирена. 34-годишният гард наниза 12 от своите общо 23 точки в мача и е с съществена заслуга за триумфа в интерес на Чикаго, който навакса закъснение от 21 точки.

Домакините поведоха с 97:94 след тройка на Алекс Карузо единствено 51 секунди преди края на дуела. Джими Бътлър изравни незабавно по-късно, нова точна пукотевица на Хайме Хакес младши още веднъж изведе Булс напред.

Никола Вучевич добави още 15 точки за спечелилите, до момента в който Бътлър завърши с 25 за Хийт.

Мемфис завоюва със 120:108 против домакина Сан Антонио. Джаръд Джаксън младши записа 27 точки в интерес на състава на Гризлис, който реализира поврат след серия от 18:0 в четвъртата част.

Дезмънд Бейн добави още 26 точки в интерес на Мемфис. Гостите се показаха извънредно мощно в заключителните пет и половина минути от срещата, а Санти Алдама приключи със 17 точки и 10 битки.

За домакините най-резултатен стана Келдън Джонсън с 22 точки. Съотборникът му Виктор Уембаняма се отличи с 19 точки, 13 овладени топки под кошовете и 8 блокирани изстрела.

Ню Йорк завоюва гостуването си против Шарлът със 122:108. Донте ди Виченцо вкара три тройки и общо 25 точки в интерес на спечелилите, като това е връх по ефикасност за него през сезона досега.

Тимът на Никс има шест победи в последните си седем срещи от Лигата и три поредни триумфа при гостувания.

Най-много точки - 30, в интерес на Ню Йорк осъществя Джейлън Брънсън, до момента в който за Хорнетс с 34 точки приключи ЛаМело Бол.

Янис Адетокунбо наниза 40 точки в интерес на Милуоки за крайното 132:125 пред лична аудитория против Далас. Деймиан Лилард добави още 27 точки в интерес на спечелилите.

Кайри Ървинг означи 39 точки в интерес на Маверикс, а съотборникът му Лука Дончич се отличи с 35.

Милуоки Бъкс е с четири следващи триумфа в НБА.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР