Океанът, дивите рози по дюните и изумителната къща на върха

...
Океанът, дивите рози по дюните и изумителната къща на върха
Коментари Харесай

Време за четене: Книга за лятото

Океанът, дивите рози по дюните и изумителната къща на върха на скалата – в избелелите страници на книгата за посетители тези облици се преплитат с вълнуващите истории на три генерации дами. От Сара, която основава величественото имение „ Клиф Хаус “ и написа първия спомен в „ Книга за лятото “, през жизнерадостната Руби, до Бес, която през днешния ден се завръща на хълма за финален път.

Ерозията разрушава брега и къщата е застрашена от сриване. Но въпреки свлачищата да отнасят скалата, „ Клиф Хаус “ пази мемоари. Когато Бес Кодман открива остарялата „ Книга за лятото “, предишното се оказва по-живо от всеки път. Тук са скътани истории за щастливи летни дни и следи от сълзи за загубите през войната. А това, което липсва, са късчетата от спомените на самата Бес.

 книга ИК " Софтпрес "

Докато дъждът и вятърът лишават брега метър по метър, Бес се бори да резервира равновесие измежду урагана и тайните на личния си живот. „ Клиф Хаус “ е къща на дамите, постоянно е казвала Руби. В последния ден от последното лято тук наследниците й ще открият в тези думи неподозирана истина.

Вдъхновен от суровата хубост на природата, „ Книга за лятото “ е разказ за бурите и силата да устоим . Авторката на бестселъра „ Парижкият апартамент “ преплита историите на три дами, с цел да нарисува свят, в който болката и вярата вървят ръка за ръка. Защото лятото постоянно идва.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР