Оказва се, че зодиакалния знак може да обясни някои от

...
Оказва се, че зодиакалния знак може да обясни някои от
Коментари Харесай

Ако искате сериозна връзка, НЕ се влюбвайте в тези зодии

Оказва се, че зодиакалния знак може да изясни някои от характерностите на мъжкото държание. Самотата за 4 представители на мощната половина на човечеството се трансформира освен в табиет, само че и в метод на живот!

Съзнателният избор и нежеланието да се обвързват водят до самотност, само че те се усещат добре. Какви знаци на зодиака избират ергенския живот, научете в идващите редове!

Овен

В случая с Овен се появява чудноват модел. Родените под това съзвездие толкоз се опасяват да не демонстрират на другите страха от самотата, че сами отблъскват околните си.

От една страна, Овенът се радва да показа ориста си с някого, само че желанието да обхване доста действия и пристрастеността към планирането работи като спирачка. Този зодиакален знак е и доста предан на работата си и постоянно се пробва да свърши дилемите в точния момент. Поради тази претовареност евентуалните сътрудници отбягват Овена.

Водолей

Самодостатъчните и свободолюбиви представители на този зодиакален знак, макар че имат доста другари, постоянно пазят дистанцията от нежните половинки.

В любовна връзка избират да чакат единствената и по тази причина не бързат да се женят. Ако по някаква причина Водолеят е заставен да се ожени, тогава подобен съюз е жертван авансово на крах. При него нещата стават постепенно и най-добре е да не го притискате.



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР