Оказва се, че връзките в офиса са по-дълготрайни от търсенето

...
Оказва се, че връзките в офиса са по-дълготрайни от търсенето
Коментари Харесай

След дългия хоумофис - бум на секса на работното място

Оказва се, че връзките в офиса са по-дълготрайни от търсенето на сътрудник по нормалния метод, настояват сексолозите и експертите по интимни връзки.

Свикнахме да работим вкъщи, надалеч от сътрудниците, от евентуалните си сътрудници. И в този момент, когато доста от нас се връщат още веднъж към офисния режим, си задаваме въпроса до каква степен връзките на работното място са добра концепция. Преди време се смяташе, че в случай че желаеме дълготрайна връзка, не би трябвало да се оглеждаме за сътрудници. Но в този момент нещата стоят по различен метод, написа woman.bg.

Оказва се, че две трети от хората са имали сантиментална връзка с сътрудник, до момента в който 31% от тези, които са излизали с човек от офиса най-вероятно ще се оженят, сочат резултатите от изследване на " Кариър билдър ".

Въпреки възходящата известност на приложенията за запознанства, двойките, срещнали се в офиса, са по-дълго време дружно, настояват експертите. Донякъде това може да се изясни с времето, което прекарваме на работа. 40 часа седмично не са по никакъв начин малко.

Учените развенчаха още един мит неотдавна - че противоположностите се притеглят. Оказва се, че общите черти сред двама души са надалеч по-важни. Хората са по-склонни да основават другарства и връзки с тези, които живеят наоколо или имат сходни равнища на обучение и полезности. Адвокатът Анмари Карвальо от Манчестър се омъжила за Адам преди девет години, откакто двамата се срещат на работа - в влиятелна юридическа компания. 41-годишната Анмари, която сега управлява консултантска организация, споделя: „ В доста връзки процесът на набиране на личен състав във вашата компания може да е приключил огромна част от работата вместо вас, тъй като е евентуално и двамата да сте били наети въз основата на вашите сходни просветителни и житейски цели.”

Романсите на работното място са по-дълготрайни, тъй като сътрудниците имат взор над работата си и се схващат по-добре. И се познават по-добре. Вероятно сред вас и колегата ви ще има повече взаимно почитание, в случай че сте се срещнали в офиса, вместо в приложение за запознанства, споделя терапевтът Лохани Нур. Най-вероятното място за любовта да цъфти е по време на напитките в щастливите часове, като изследване демонстрира, че по този начин се събират 12% от двойките на чиновниците.

Разбира се, не всичко е розово. Възможно е да има и подводни камъни. Като клюките, които ще тръгнат по ваш адрес откакто всички схванат, че сте двойка. Ако нещата не потръгнат, прекомерно допустимо е по-късно да изпитвате известна несръчност. Възможно е несполучливата връзка да се отрази отрицателно на работата ви и да се наложи да си търсите нова. В доста компании чиновниците по асортимент на фрагментите предизвестяват, че в случай че имате връзка, продължаваща повече от 2 месеца, би трябвало да съобщите това на директния си началник.

В доста компании, в това число във фейсбук, има предписание, съгласно което можете да поканите сътрудник на среща единствено един път. Ако той ви откаже, не можете да го поканите още веднъж. Според множеството експерти обаче след дългото неявяване от офиса, в този момент може да се чака взрив на връзките на работното място и на сватбите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР