Оказва се, че ЦИК и фирма Сиела все още са

...
Оказва се, че ЦИК и фирма Сиела все още са
Коментари Харесай

Атанасова: Оказва се, че ЦИК и фирма Сиела все още са в търговски спорове

Оказва се, че ЦИК и компания Сиела към момента са в търговски разногласия и облигационни такива по повод благосъстоятелност, машини, узаконяване кодове и всичко останало.

Тоест се повтаря сагата от 11 юли още веднъж. Това сподели Десислава Атанасова след съвещанието на Председателския съвет.
 С 60 млн. лева повече ще излезе на страната, в случай че изборите се проведат настрана С 60 млн. лева повече ще излезе на страната, в случай че изборите се проведат настрана
Директорът на " Сиела Норма " Веселин Тодоров изясни, че в случай че изборите - надлежно за президент и за държавно управление, в случай че такова не се състав...

„ На процедура, изходът съгласно нас, е да се върне опцията да се гласоподава и с хартиени бюлетини.

Защото в чужбина, изключително в случай че има избор 2 в 1, това ще бъде извънредно мъчно в границите на първо- една седмица да се трансформира програмен продукт сред първи и втори тур на президентските избори, да се разгласят резултатите от парламентарните. Затова считаме, че в действителност би трябвало да се търси рационален метод ”, сподели Атанасова, представена от БГНЕС.

Тя уточни, че при всички случаи се печатат бюлетини.

„ За последните избори отпечатаните бюлетини хартиени са били на стойност 7,5 млн., което изрично е за сметка на българските данъкоплатци, тези хартиени бюлетини знаете, че по-късно са унищожени ”, съобщи тя.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР