Оказва се, че съхраняването на водката във фризера може да

...
Оказва се, че съхраняването на водката във фризера може да
Коментари Харесай

Защо никога да не слагаме водката във фризера

Оказва се, че съхраняването на водката във фризера може да не е толкоз добра концепция, колкото си мислим, изключително в случай че обичаме и пием добра марка.

Франсоа Тибо, основателят на Grey Goose, неотдавна разкри пред Business Insider някои хитрини за потреблението на алкохолната напитка.

Тибо признава, че една от най-големите неточности, които хората позволяват, е да слагат водката във фризера.

Обикновено, концепция да запазим водката студена наподобява привлекателна, защото с помощта на наличието си на етанол, тя няма да замръзне, в случай че температурите не доближат минус 27 градуса по Целзий.

Според Тибо това е добра концепция, в случай че пием евтина водка, тъй като ниски температури ще притъпят мощните и изгарящи гърлото нотки от усета ѝ.

Водка от по-високо качество обаче е естествено мека и не по този начин нападателна на усет. Това значи, че в случай че я съхраняваме при в действителност ниска температура, ще прикрием по-сложните аромати и усети.

Най-добрата температура за марката на Франсоа Тибо е от 0 до 4 градуса по Целзий, като той прибавя също, че съгласно него на стайна температура даже водка висок клас би била малко нападателна за консумация. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР