Оказва се, че преждевременната кончина на Георги Станоев, по-известен като

...
Оказва се, че преждевременната кончина на Георги Станоев, по-известен като
Коментари Харесай

Затворът в Дубай взе живота на Малката Бирма

Оказва се, че преждевременната кончина на Георги Станоев, по-известен като Малката Бирма е вследствие на невродегенеративно заболяване, отключено от мощен стрес след акция на родните барети в дома му през есента на 2019 година

След акцията последвал и кошмарният престой в зандана в Дубай, който се отразил пагубно освен на здравето, а и на живота му.
Припомняме, че 32-годишният Георги Станоев издъхна в София след дълготрайно и трудно боледуване.
Припомняме, че против него се води дело за незаконно произвеждане и трафик на цигари. 

През последните месеци от живота си, Малката Бирма бил прикрепен за леглото и даже нямал мощ да мръдне. За да се грижи за него, майка му Лидия се пренесла в дома му, били наети и двама санитари. 
Въпреки големите старания, които известната бизнес дама, по-известна като Лидка Скалата положила за сина си, не могла да избави живота му. 

Георги Станоев изгубил първо паметта си, а по-късно и виталните си функционалности. Преди към три години той бил диагностициран с остра форма на Алцхаймер. 
Близък до фамилията разкрива, че Малката Бирма отключил тежкото заболяване вследствие на мощен и нескончаем стрес. Той бил подбуден от разрушените четири незаконни заводи за цигари от ГДБОП през септември 2018 година

След като полицията иззе персоналните му документи и задграничния паспорт, а по-късно бе разгласен за търсене с алена бюлетина от Интерпол, Малката Бирма съумя да стигне до Дубай с подправени документи, уредени му от починалия към този момент Любо Ченгето.

На 18.10.2019 година Малката Бирма се прибра от Дубай и бе пуснат под домакински арест единствено денонощие по-късно. Тогава повода за изваждането му от тъмницата не бе оповестена обществено. Близки до фамилията му разкриват, че още при завръщането му от Дубай, той към този момент е бил доста зле в здравословен проект. Според изказванията, положението му внезапно се влошило в пандиза в Емирствата.

Неслучайно пандизът Ал Абкар има славата на най-злокобното място. Твърди се, че Бирмата бил третиран там като животно. 
След кончината му пък в ъндърграунд средите се понесе мълвата, че самичък е протегнал ръка на живота си, поглъщайки ударна доза лекарства, защото не желал да продължи съществуването си като жив мъртвец. Близките му обаче изрично отхвърлиха тази мълва.
Източник: Уикенд
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР