Оказва се, че правовият ред и демокрацията, които сме създали

...
Оказва се, че правовият ред и демокрацията, които сме създали
Коментари Харесай

Халил Летифов от Казанлък: Само ДПС има план за излизане от кризата

 izbori_2023_v1_014

Оказва се, че правовият ред и демокрацията, които сме основали с големите старания на почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган, са в действителност доста нежни. Демокрацията, правата  и свободите на българските жители би трябвало да се отстояват всеки ден. Това съобщи заместник-председателят на Движение за права и свободи и лидер на листата за Стара Загора Халил Летифов на предизборна среща в Казанлък. На нея участваха ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, евродепутатите Искра Михайлова и Атидже Вели, както и специалистът по обществена политика доктор Хасан Адемов. 

 

 Казанлък1

 

За да ги отстояваме, би трябвало да гласуваме с разсъдък и отговорност. Тогава ще има и откровен разговор, добави Летифов.

 

 Казанлък3

Той съобщи, че всички погледи в този момент са насочени  към Движение за права и свободи като чакат това да е партията, която да поведе този разговор и да поеме отговорност, да е рационалната мощ.

 

Тогава нека  Движение за права и свободи бъде и първата мощ, призова Летифов.

 

 Казанлък4

 

Той е убеден, че ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ ще постави всички старания да позволи политическата рецесия, която пречи да се решат всички останали.

 

 Казанлък5

 

Само Движение за права и свободи има проект за излизане от рецесия и има районни проекти. Ние знаем какви са проблемите на район Стара  Загора. Сред тях са проблемите на енергетиката, на розопроизводителите, на земеделците.  Един от най-важните е за свързаността като цяло, защото отсам минават едни от най-важните пътища - автомагистрала " Тракия ", подбалканския път, връзките север-юг. Тази съгласуваност основава голям трафик и най – черните неврологични точки, които години наред чакат своето решение, изясни Халил Летифов.

 

 Казанлък11

 

Движение за права и свободи е част от решението на казуса, без  Движение за права и свободи политическата рецесия не може да бъде решена, без Движение за права и свободи не може да се откри стабилно решение на останалите рецесии, съобщи заместник-председателят на партията.

 

Той съобщи още, че експериментите в политиката си имат цена, която я плащаме всички ние.

 

Експериментите водят до нови опити за сметка на сигурността на българските жители. Единствената инвестиция на нашия разсъдък е номер 13, всичко друго е компромис и задълбочаване на рецесиите. Решението на рецесиите минава през Движение за права и свободи, съобщи Халил Летифов.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР