Оказва се, че пияните авери са го качили на стоп

...
Оказва се, че пияните авери са го качили на стоп
Коментари Харесай

След ареста на пияните шофьори – и трети фиркан мъж се проснал в Опела пред ченгетата в Айтос

Оказва се, че пияните приятели са го качили на стоп край Нова Загора

Освен двамата пияни мъже от Димитровград, които бяха хванати зад кормилото на един и същи автомобил в границите на няколко часа в Айтос, Флагман.бг разбра, че е имало и трети фиркан пасажер. Той обаче даже не опитал да потегли със злощастния Опел, а непосредствено се проснал по очи на задната седалка и захъркал пред ошашавените служители на реда.

Оказва се, че третият мъж е попаднал инцидентно в автомобила на двамата подпийнали приятели. Те тръгнали от Димитровград и в региона на Нова Загора го качили на стоп.



Не е ясно закъде са пътували, само че сигурно са стигнали до Айтос.

Припомняме, че към 1,50 часа предходната нов патрул на „ Пътна полиция “ в Айтос стопира лекия автомобил „ Опел Зафира “ с хасковска регистрация на централната ул. „ Славянска “. Зад кормилото му е първият алкохолик – 52-годишен димитровградчанин, чиято проба посочила над 2,31 промила алкохол. Водачът обаче отказал да даде кръвна проба. 

Около 4,30 часа същата нощ аверът му, също от Димитровград, е заловен да кара същия Опел пийнал в посока Карнобат. Дрегерът  при него отчел 2.43 промила, той също отказал да даде кръв за химичен разбор.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР