Оказва се, че от доста време обвинител № 1 е

...
Оказва се, че от доста време обвинител № 1 е
Коментари Харесай

Гешев се готви за таен “десант” в американското посолство

Оказва се, че от много време обвинител № 1 е изолиран от посланиците на непознатите посолства у нас, главно от Западните - Съединени американски щати, Англия. Този факт изключително разтревожил Гешев, защото не можел да показва пред обществото никаква външна поддръжка за поста си.

Наскоро схванал, че в посолството на Съединени американски щати се сменя юридическия консултант Джесика Ким. Очаква се на 1 април мястото й да заеме различен представител. За събитието били поканени разнообразни представители на българските институции, само че не и Гешев. Според източниците ни, с цел да вдигне имиджа си, зародила концепция, Гешев непринудено да се появи на мястото, сякаш с цел да поздрави новия член на задачата.

Близки до “Главния” настояват, че той не бил канен на нито една интернационална среща. Този факт освен го вадел от равновесие, само че провикарал и ревнивост към сътрудниците си, които били почетени.

“Топли” връзки, твърди се, Гешев поддържал единствено с съветската посланичка Елеонора Митрофанова. Допуска се, че те са на основата на тясното съдействие с основния прокурор на Русия - Чайка.

Главният прокурор на Европейската прокуратура Лаура Кьовеши постави пръст в раната на Гешев, като на въпрос дали му има доверие, съобщи: “Без коментар”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР