Оказва се, че новият Ерген Евгени Генчев е бил изпълнител

...
Оказва се, че новият Ерген Евгени Генчев е бил изпълнител
Коментари Харесай

Скандално: Евгени Генчев бил изпълнител на поп-фолк компания само преди 5 години (ВИЖ ВИДЕО)

Оказва се, че новият " Ерген " Евгени Генчев е бил реализатор на поп-фолк компанията „ Хит микс мюзик ” през 2018 година, когато като посетител взе участие с пианото си в баладата на Лорена и Джордан „ Внимавай какво си пожелаваш ” (виж нагоре видеото).

Там присъединяване на Генчев е също толкоз майсторско, колкото и осъществяванията му на Гершуин по международните подиуми, само че типично за родната визия за величествен музикален усет, акомпаниментите му са заглушени от зурни и гласа на Лорена. Не е ясно по какъв начин занаятчия пианист, прочут по целия свят и персонален другар на Том Джоунс и Лейди Гага има допирни точки с чалгаджиите, само че е реалност - Генчев е измежду изпълнителите на „ Хит микс мюзик ”, попаднали в „ Ергенът ”.

Във втория сезон на хитовото риалити за момък, търсещ огромната обич измежду 25 изгладнели за популярност дами, е цялостно с фрагменти на звукозаписната компания „ Хит микс мюзик ” или свързани с тях лица.

Собственост на продуцента и някогашен кадър на „ Пайнер ” Йордан Василковски-Оцко, компанията е съумяла да внедри в предаването двама директни свои реализатори и един индиректен, а измежду тях е не какъв да е, а персонално „ ергенът ” - виртуозният пианист Евгени Генчев, написа в. „ Уикенд ”.

Малцина се сещат за присъединяване на младия красавец в клипа на Лорена и Джордан, само че всички знаят, че действително една от състезателките за сърцето му - Джия, е също кадър на звукозаписната компания. Тя изгря през 2020 година и тогава се хвалеше, че няма нито една промяна по себе си. Изпълнителката изгря с дует с колежката си Емануела, а от този момент кариерата й леко позападна. Джия е втората от „ Хит ”, която е намърдана в шоуто за продобиване на сърцето на Евгени, само че злите езици настояват, че Оцко не е спрял до такава степен.

Хубавата каратистка Айлин Бобева е освен майсторка с черен колан, само че и участничка в клип на Меди, който преди време също имаше контракт с „ Хит микс мюзик ”, преди да направи своя компания. Шушука се, че Айлин е била определена за парчето на Меди „ Мария ”, тъй като връзките им не са били единствено професионални. Отсега почитатели на „ Ергенът ” се присмиват какво ли ще е, в случай че Генчев избере точно хубавицата за своя обичана и се окаже зет на Меди.

Прекомерната централизация на реализатори, участници и свързани с тях лица от компанията „ Хит микс мюзик ” в шоуто обаче даде мотив за по-злостни мнения, че Оцко е финансирал присъединяване на питомците си, а самата Айлин също имал упоритост да трансформира в нова своя звезда след края на риалитито.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР