Оказва се, че най-успешната родна актриса Мария Бакалова е смела

...
Оказва се, че най-успешната родна актриса Мария Бакалова е смела
Коментари Харесай

Мария Бакалова свалила в Солун хубавия Валери


Оказва се, че най-успешната родна актриса Мария Бакалова е смела и решителна освен в работата си, а и в персоналния живот.

 

Именно тя е направила първата крачка в връзките с гаджето си Валери Григоров – синът на олимпийската ни шампионка Мария Гроздева. Тя го забила по време на фотоси на новия филм, в който Валери бил каскадьор.

 



Връзката им е напълно прясна – едвам от няколко седмици. Двамата били в Солун за фотосите на трилъра на Тим Сътън. Главният воин в него се връща в родния си град, с цел да помогне за предотвратяването на пагубно наводняване. Сред ангажираните от продукцията каскадьори, бил и Валери. Очевидно синът на Гроздева е същински късметлия, защото освен съумял да сбъдне желанието си да е каскадьор, макар че учи право, а се е сдобил и с гадже около работата си, и то какво…

 

Истината е, че Мария си била харесала Валери преди въпросните фотоси – забелязала го в столично заведение, при едно от зачестилите й в последно време пътувания до България. Помолила своя близка да я свърже с него, защото била обща позната, само че това не се случило. Съдбата обаче си знае работата и свършила нужното.

 



Запознати настояват, че връзките им се развили доста бързо. Двойката пуснаха общи „ влюбени “ фотоси точно на Св. Валентин, когато работата им по кино лентата към момента не бе завършила. От написаното от Бакалова в обществените мрежи излиза наяве, че последният им ден дружно в Гърция е бил предишният вторник.

 

Валери към момента не е срещнал новата си възлюбена с майка си. твърди се, че преди да се срещне с нея, той не знаел коя е тя. По всяка възможност запознанството сред адашките ще се случи, когато Бакалова пристигна в България.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР