Оказва се, че над скандалната Жана Бергендорф, са надвиснали доста

...
Оказва се, че над скандалната Жана Бергендорф, са надвиснали доста
Коментари Харесай

Жана Бергендорф плаши със самоубийство

Оказва се, че над скандалната Жана Бергендорф, са надвиснали много съществени проблеми – грози я петилетка в зандана. Припомняме, че след следващата й изцепка, тя прекара съвсем денонощие в ареста. Самоунищожителното държание на другояче надарената певица за следващ път й сътвори проблеми със закона и тя бе арестувана в нощта против сряда, като при ареста й е била мощно несъответстваща и очевидно дрогирана.

 

Тя даже е нападнала служителите на реда с викове, обиди и ритници, което утежнява ситуацията й.

Около 3,30 часа сутринта в сряда двамата с гаджето й почнали да буйстват и да чупят мебелите в по време на ваучър в апартамент на общ прочут в столичния квартал „ Овча купел ”, където отишли да си допият. В един миг Жана взела нож и заплашила, че ще наръга гаджето си с него, а по-късно ще се самоубие. Домакинът се опитал да ги изгони, само че звездата била очевидно несъответстваща и отказала да си тръгне. Наложило се да бъде извикана полиция, а Бергендорф била нападателна и против органите на реда. „ Нещастници, знаете ли коя съм аз, бе?! Чували ли сте за Ейми Уайнхаус? Аз съм като нея! ”, крещяла Жана.

 

Полицейски източници признаха, че 38-годишната изпълнителка е използвала няколко типа опиати преди изцепката. Самата тя признала, че първо пушила трева, а след това взела кокаин и амфетамини, които безусловно размътили мозъка й. След като я качили в патрулката с белезници, тя почнала да реве истерично и да заплашва, че ще се самоубие в килията.

 

Поп певицата води тежка борба с алкохола и дрогата от години, само че явно без триумф. По гледище на личната си майка, изпълнителката потегли по психотерапия и прави опити да се отърве от зависимостта си. Бергендорф е признавала обществено, че има проблеми с дрогата, без обаче да показва каквото и да било разкайване. В момента Жана е безусловно отсвирена и от приятелите, и от околните си. Тя продължава да е на терапия със експерти и се надява да преодолее пороците и слабостите си, с цел да си стъпи на краката.

 

През 2016 година певицата бе закопчана, откакто кара друсана с кокаин и катастрофира. Година по-рано Бергендорф отиде в ареста за владеене на опиати и нарушение на публичния ред. При обиск на жилището й беше открит плик с марихуана.

 

Срещу изпълнителката на „ Самурай ” е формирано бързо произвеждане за безчинство и непочтено държание против органи на реда. Тя бе пусната под гаранция от 1000 лв., откакто прокурора се смили над нея, тъй като нямала никакви пари. След като я пуснали от зандана, Жана Бергендорф помолила конвоиращия я до съда служител на реда да й даде 6 лв. на заем, с цел да си хване такси, защото имала единствено 4 лв. в себе си на монети.

Инфо: Уикенд

Тагове: Жана Бергендорф певица затвор арест
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР