Оказва се, че много често популярните личности крадат гаджета на

...
Оказва се, че много често популярните личности крадат гаджета на
Коментари Харесай

Звездите, които си менкат гаджетата: Галена наследи Галин от Деси Слава, Багата мина и двете Златки, Луиза Григорова прецака Елена Петрова с Макариев и още....

Оказва се, че доста постоянно известните персони крадат гаджета на свои сътрудници. Ето част от родните звезди които си поделят гаджетата си, подбрани от ШОУ.

Анелия – Емилия - Нелина - Коко Динев

Коко Динев не инцидентно е наименуван „ осеменителят “ на фолкпевиците. Популярните певици в леглото му са повече от пръстите на двете му ръце. Още преди време Софи Маринова е предходна през леглото му, а слуховете го свързват с Джена и Преслава.

По-дълги връзки той има с Нелина, Анелия и Емилия. До ден сегашен се счита, че синът на Нелина е от Коко, само че и двамата отхвърлят. Анелия е единствената жена, която съумява да го заведе пред олтара и го подарява с щерка Ивона. По късно Коко се събира с Емилия и публично им се раждат две деца. Малко след появяването на второто им дете двамата се разделиха дефинитивно.

Нелина в никакъв случай не е показвала човек до себе си. Анелия смени няколко гаджета. Носят се клюки, че Коко е сменил Емилия с адвокатка.

Алекс Раева – Гери Дончева – Слви Трифонов

Една от най-големите любови на Слави е Алекс Раева, която бе беквокалистка в Куку Бенд. Говори се, че даже е направила аборт от Дългия. Отношенията им обаче се изостриха и откакто се раделиха той я изгони и от бенда. От ласките му е опитвала и Гери Дончева. Там обаче се приказва за къса случка. В никакъв случай Дончева не може да бъде конкуренция на Алекс за сърцето на шоумена. Негови сътрудници са безапелационни, че той най-вече е обичал Раева. Тя претърпя страховит любовен разказ с диджей Дончо, само че преди няколко месеца се разделиха. Слави дълго време заспиваше до танцьорката Мартина, до момента в който тя не му би шута и се омъжи за различен.

Деси Слава – Галин – Галена

Деси е първата жена съумяла да омае и закове в оковите си вафления необут Галин. Тя заведе Галин Атанасов до олтара, само че брака им изтрая доста малко. По-късно Галин кани в заведението си на участия прохождащата тогава певица Галена. Между двамата прехвърчат искри. Плод на любовта им са две момчета. Днес Галена и Галин са образец за сплотено семейство и потвърждават, че и в шоубизнеса може да има сериозна връзка. След проваления си брак Деси се залюби с младия ММА войник Светлозар Савов. Той й би шута, обяснявайки, че тя не желае да му роди дете. Деси сега е бременна от гаджето си Благой Найденов, който е 18-години по-млад от певицата.

Вихра – Иван - Ирина

Журналистката Вихра Петрова и продуцентът Иван Христо загърбиха дългата си връзка. Водещият се пусна в любовна случка с нейната колежка Ирина Тенчева, която по това време също е фамилна. Вихра мина през пъкъла, откакто някогашният й мъж я изключи от програмната скица и плановете си. Той заживя с Ирина, а плод на любовта им е едно момче.

Златка Димитрова – Благой Георгиев – Златка Райкова

Багата може да се похвали, че е минал и двете Златки. Първо Черната се въргаляше в леглото му, а след Това и Русата. Преди няколко години двете заживяха под един покрив във ВИП Брадър и демонстрираха, че нямат проблем, че са делили еднакъв мъж. Към днешна дата Златка Димитрова е щастлива с приятеля си Миро, от който има наследник. Русата Златка пък мачка чаршафите с боксьора Георги Валентинов, който е много по-млад от нея. Багата заживя с приятелката си Любина в Съединени американски щати и стана татко на наследник.

Жени Калканджиева – Тачо - Зорница Линдарева

Жени Калканджиева и Тачо бяха посочени дълго време за сплотено семейство, до момента в който не стана ясно, че той й кръшка с моделката Зорница Линдарева. Изложи обществено Жени, която бързо му елементарни и го прибра у дома. Нещо повече, стана другарка с любовницата на Тачо. Зорница пък не е афиширала връзка, след като9 бе подложена на обществен линч, поради любовта си към женен мъж.

Елена Петрова – Мартин Макариев - Луиза Григорова

Двете актриси не могат да се дишат, а повода е режисьора Мартин Макариев. Печеливша се оказа Луиза, която се венча за него на загадка женитба преди няколко месеца. В разобличаване на сагата фамилиите на Елена Петрова и това на Макариев, бяха подложени на карта. И двете актриси Мартин залюбил, до момента в който бил женен. Залъгал Луиза, че ще се разведе, до момента в който Петрова била подготвена да е единствено държанка.

Мария Илиева – Красен Кралев – Виктория Петрова

Поп иконата била на крачка да се омъжи за министър Красен Кралев. Той обаче я заменил с водещата на новините по Би Ти Ви Виктория Петрова. Днес Кралев и Мария са в прелестни връзки, което не се харесва на ревностната Виктория. Говори се, че връзките сред двойката не са доста гладки. Мария пази персонални си живот ревностно, само че скоро младокът Атанас Илиева разкри връзките си с много по-възрастната си колежка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР