Оказва се, че Григор Димитров е поискал телефона на Маша

...
Оказва се, че Григор Димитров е поискал телефона на Маша
Коментари Харесай

Шарапова разкри как Григор я е свалил и защо са се разделили

Оказва се, че Григор Димитров е изискал телефона на Маша през сътрудника й Макс Айзенбърд, а Шарапова признава, че е проверила Гришо в интернет, с цел да види на какъв брой години е.

" Спомням си по какъв начин виждам едно разхождащо се дете из селцето на Уимбълдън, високо, едва с изражение на добре изглеждащ вид, което споделя, че той знае, че наподобява добре. Спомням си, че споделих на моя треньор: " Добре, че той не е от моята генерация, това щеше да бъде рисково. Опасно разсейващо ", написа Маша за първите си усещания от Григор.

Шарапова стартира връзката с Димитров с писма през електронната поща, само че нещата стигат до физически срещи.

След няколко разменени имейла, Григор изиска моя номер. Правих се на недостъпна и му дадох кода за месинджъра на моето Блекбери. След това телефонния ми номер. Нашите известия се трансфораха в телефонни диалози, нашите телефонни диалози във видео диалози. Беше простичко и същинско. Не се замислях прекалено много, до момента в който след един от нашите разговори той ми звънна още веднъж след 30 секунди и ми сподели - Съжалявам, само че ми липсва гласът ти. Може ли да поговорим още няколко минути?

Не знаех какъв е ранкингът му към този миг. Нашите скайп диалози продължиха. Майка ми стартира да ги назовава лечебни сесии, тъй като в края на всеки един от тях постоянно бях усмихната.

Нещо в програмата на Григор ме озадачи - той отиваше в Париж прекомерно рано за шампионат в зала. Нямаше смисъл.
Защо ще играе, преди главната скица да стартира?

Проверих главната скица. Името на Григор не беше там. Преминах на квалификациите. Там беше. Под №60 в света. Следващото нещо, което си припомням, беше, че следях резултатите от квалификациите.
Всичко беше от разстояние, до момента в който една вечер той не се появи на вратата ми с червени рози и голям плюшен мечок.
Прекарахме доста време дружно в идващите няколко седмици.
След дни той ме попита дали бих била негова другарка. Хвана ме неподготвена. Не бях подготвена за нищо такова. Той сподели, че ще чака, до момента в който съм подготвена ", споделя Шарапова.

Шарапова не скри и истината за аргументите за раздялата им. Рускинята изясни, че просто не е могла да му се отдаде изцяло, а е отделяла повече време за личната си кариера и бизнес планове.

" Спомням си една вечер, която прекарахме дружно преди Уимбълдън през 2015. Той бе достигнал полуфиналите през предходната година, побеждавайки Анди Мъри и губейки в четири в този момент от Новак Джокович в този кръг. Той извади книга, която Уимбълдън приготвя за предходните шампионати. Тихо разлисти страниците на книгата, до момента в който откри моя фотография, в неговата ложа, гледайки неговия мач.

Той ме погледна, печален, мисля, че имаше сълзи в очите му. " Видя ли това? Това значи всичко за мен. Да те видя в моята ложа до майка ми. "

Тогава, в този миг, прочувственото привличане, с което се борих, стигна до своя край. Знаех, както и той, че не мога да бъда този човек в този миг от моя живот. Трябваше да се концентрирам, да се приготвям за моите лични мачове, моите лични триумфи и загуби, на най-голямата сцена в кариерата ми. Гледах мача му този ден единствено тъй като бях изгубила рано в тези шампионати. Така че неговият прекрасен спомен бе неприятен мой. Това, което значеше всичко за мен, се бе случило единствено тъй като бях изгубила ", написа Шарапова в книгата си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР