Оказва се, че години наред Джоди Фостър не е плащала

...
Оказва се, че години наред Джоди Фостър не е плащала
Коментари Харесай

Нагъл лесб*к обира милионите на Джоди Фостър

Оказва се, че години наред Джоди Фостър не е плащала полагащата се прехрана на синовете си Кит и Чарлз, които споделя с някогашния си „ брачен партньор “ Сидни Бърнард. Предбрачното съглашение гласи, че актрисата би трябвало да поеме всички разноски по тяхното обучение, само че лесбо иконата се прави на ударена към този момент трета поредна година. Към днешна дата тя виси с 1.3 млн. $ на двамата си синове, отбелязва на страниците си изданието „ Сън “.

 

Мълвата носи, че в основата на казуса е актуалната брачна половинка на Джоди – 54-годишната Александра Хедисън. Златотърсачката от години се навърта в холивудските гей среди измъква парите на по-възрастни и сластни за еднополови интимни връзки дами. Тук е моментът да напомним, че Александра е някогашна половинка на друга известна американка – комедийната актриса и тв водеща Елън Дедженерис, с която Хедисън има 3-годишна връзка в интервала 2001 – 2004 година, когато тв водещата стартира романса си с актрисата Порша де Роси.

 

По това време Елън я изрита като мръсно куче, изключително, откакто откри, че е източила близо 300 000 $ от банковите й сметки, които тя й бе предоставила напълно по неволя. За да играе лиз-близ игрички зад тила й, Александра си бе разрешила да заплаща козметичните процедури на другите си любовници.

 

Именно тя се трансформирала и в сегашната причина Джоди Фостър да не заплаща скъпите университети на 25-годишния Кип и 22-годишния Чарлз. Тя непрекъснато я убеждавала, че другата им майка – продуцентката Сидни Бърнард я е прецакала със съглашението за прехрана. Хедсън мрънкала, че е богата като шейх, а точи единствено нейните пари и упорствала съдът да преразгледа контракта.

 

За никого не е загадка задачата, която Александра преследва – да отдалечи Джоди от децата й, с цел да се възползва от нейното благосъстояние. Кит и Чарлз към този момент си дават сметка, че майка им е попаднала под пагубното въздействие на Хедисън и по всяка възможност в най-скоро време ще излязат с решителни ограничения.

 

Към днешна дата биологичният татко на двете момчета се пази в строга загадка, само че е ясно, че Джоди е износила сама децата си.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР