Оказва се, че Джейсън Пристли е бил съквартирант с Брад

...
Оказва се, че Джейсън Пристли е бил съквартирант с Брад
Коментари Харесай

Още миризливи тайни за Брад Пит

Оказва се, че Джейсън Пристли е бил съквартирант с Брад Пит и е подготвен да разкрие някой детайлности от взаимното им общуване. Като да вземем за пример фактът, че са се " състезавали " да видят кой може да издържи най-дълго без душ.

По време на присъединяване му в токшоуто Live With Kelly and Mark, артистът от " Бевърли Хилс 90210 " приказва за времето, през което е живял със звездата от " Троя ".

" Да, да, той беше един от моите съквартиранти за къс интервал от време ", казваа Пристли. " Бяхме трима и живеехме в апартамент с две спални в в действителност скапана част на Лос Анджелис. "

Пристли добавя, че Пит е порядъчен съквартирант. " Брад не беше толкоз неприятен като другия ми съквартирант. Той беше истинско бедствие, само че Брад беше добре ", споделя той. " Всички играхме тази игра да забележим кой може да издържи най-дълго без душ. Сега си мисля за това и си споделям: " Пич, това е отвратително. Какво си си фантазирал тогава? "

Когато го питат кой е спечелил тези надпревари с душа, Пристли разкрива: " Брад, постоянно беше Брад. Не мисля, че към този момент прави това, само че тогава можеше да издържи дълго време без душ. "

Всъщност хигиената на Брад Пит е била обект на спорадични обсъждания през цялата му кариера. Ели Рот споделя, че сътрудника му от " Гадни копилита " е споделил бърз и замърсен съвет за ободряване на снимачната площадка на военния филм на Куентин Тарантино. " Той показа, че когато се потите и нямате време да вземете душ, просто взимате бебешка кърпичка и я разтривате под мишниците си ", сподели Рот пред People през 2009 година, представен от lifestyle.bg

През 2013 година самият Пит признава, че не всеки път мирише необикновено на снимачната площадка. Докато разисква " Z-та международна война ", той споделя на E!: " Невинаги миришеш толкоз прелестно с хиляди екстри върху себе си. Но е положително развлечение. Наистина положително развлечение. "

Брад Пит наподобява е поработил върху хигиената си и има сериозен прогрес от дните си на недохранен художник. През 2014 година Лора Симпсън, която участва на Оскарите с дългогодишната си другарка Дженифър Лорънс, декларира, че артистът " мирише необикновено " в MySpace.

" Като нищо, което в миналото съм помирисвала. В последна сметка го питахме какъв одеколон носи и той ни сподели: " Не нося одеколон, допускам, че е единствено моят мускус. " Трябва да избера да не му имам вяра, тъй като просто би било незаслужено към човечеството. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР