Оказва се, че българският парламент трайно не може да произведе

...
Оказва се, че българският парламент трайно не може да произведе
Коментари Харесай

Христо Иванов: Минахме към квази президентска република

Оказва се, че българският парламент трайно не може да създаде просто моментни болшинства или скрити болшинства, само че не смееше да застане пред хората. Българската парламентарна република стартира да мутира в един учудващо дремещ в нашия Конституционен модел авариен модел, това съобщи съпредседателят на " Демократична България " в декларация на обединението при закриването на 48-ия парламент.

Трябва да подсигуряваме върховенството на правото, с цел да можем да върнем парламентарната република в нейната функционалност. Това е най-кратката диагноза на рецесията, в която се намираме. Влязохме с няколко целта. Че ни би трябвало ръководство, което да стъпи на основите на правото, Шенген и Еврозоната, акцентира водачът на " Да, България! ".

Преминахме към една квази президентска република.

Траен мир може да се реализира, единствено когато има здрави гаранции за интернационалното право, безапелационен беше Христо Иванов.

Не направихме решителната стъпка за правосъдната промяна, която ще е проблем за Шенген и Плана за възобновяване. Показахме, че сме подготвени да жертваме и Еврозоната. Намериха се оправдания за това, процедурни, сподели още съпредседателят на " Демократична България ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР