Оказва се, че алкохолът може да бъде полезен за вашата

...
Оказва се, че алкохолът може да бъде полезен за вашата
Коментари Харесай

В умерени дози алкохолът е полезен за вашата кариера

Оказва се, че алкохолът може да бъде потребен за вашата кариера. В умерени дози, несъмнено. Учени от университета в Дюселдорф откриха, че халбата бира след работа или чашата шампанско по време на формален банкет оказват помощ на чиновниците да разкрият пред сътрудниците си характера си, да им разрешат да научат повече за тях. А това може да се окаже потребно за взаимния им бизнес.

Според откривателите потреблението на алкохол в обществени кръгове кара чиновниците да се усещат уверени. Тя служи като самобитен инструмент за ентусиазъм,

Работодателят би трябвало да знае колкото се може повече за евентуалния си помощник, а той пък е добре да разбере какъв може да се окаже шефът му. Затова пийването на чашка алкохол по време на събеседване за работа може да е потребно за бъдещото сътрудничество, настояват немските учени. 

Консумацията на алкохол по принцип кара хората непреднамерено да споделят истината. Следователно, пийването на чашка може да послужи като добър способ в обществените контактни „ игри ”, заключават създателите на проучването. 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР