Оказало се, че 56-годишният Марк Едуин Търнър е причинител на

...
Оказало се, че 56-годишният Марк Едуин Търнър е причинител на
Коментари Харесай

Кървава Баня! Скараха Се За Това, Коя Кола Е По-Добра! Извади Пищова И Започна Да Разстрелва Наред!

Оказало се, че 56-годишният Марк Едуин Търнър е извършител на престрелката. Той отказал да се хвърли оръжието си и да се съобщи. По време на късата престрелка нападателят бил замаян от специфична граната, след което бързо му били сложени белезници.

Според информацията от следствието, Търнър, дружно с приятелката му, синът й и приятелката на сина й са решили да вечерят дружно този ден. Почивайки си в предния двор на къщата, Търнър и синът на приятелката му почнали да спорят кой е по-добрият производител на коли, Chevrolet или Ford. Темата толсова разпалила мъжете, че в последна сметка те почнали и да се бият, написа Блиц. Приятелката на Търнър се пробвала да раздели двамата, само че получила удар с нож в долната част на гърба от приятеля си.

След това Марк влезнал в къщата за револвер, от който изстрелял пет патрона в краката на приятелката си. Тя стояла на пътя му и му пречела да се разправи с младия мъж.

Според полицията, синът на смелата жена е ранен в ръката. Приятелката на младия мъж също била ранена - в нея попаднали два патрона след рикошет.

Марк Едуин Търнър е упрекнат в осъществяването на закононарушение с потребление на огнестрелно оръжие.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР