Оказахме в ситуация в която, от ротация на управлението, се

...
Оказахме в ситуация в която, от ротация на управлението, се
Коментари Харесай

Това е ротация на скандали: Премиерът

" Оказахме в обстановка в която, от ротация на ръководството, се озовахме в ротация на кавги ”, съобщи пред Nova служебният министър председател Гълъб Донев.

" Това, което всички гледаме – освен българските жители, само че и нашите задгранични сътрудници, демонстрира уродливото лице на политическия цинизъм, Той може да бъде разказан с алабализми, само че в действителност приказва едно. Че желаят да вземат страната на концесия ”, разяснява той.

" Още, когато встъпих в служба на 2 август споделих, че съм подготвен да си потегли още на идващия ден. Никой няма интерес да няма постоянно държавно управление, определено от Народно събрание. България когато и да е има кабинет, без значение дали е служебно или постоянно – страната не остава без функциониращо държавно управление, което да води делата ѝ. Не виждам кой има интерес да няма кабинет? Имаме работещ парламент, само че до каква степен депутатите се занимават с работата си по Конституция, а точно да одобряват закони, е различен въпрос ”, заключи Донев.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР