Оказа се в крайна сметка, че всички приказки за европейско

...
Оказа се в крайна сметка, че всички приказки за европейско
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов за ЕС: Германия и Франция вземат всички важни решения

Оказа се в последна сметка, че всички приказки за европейско разнообразие опряха до голия, само че нечовечен факт - Германия и Франция вземат всички значими решения, всички останали би трябвало да козируват. Това разяснява проф. Иво Христов пред bTV разпределението на основните постове в европейските институции.

По думите му европейският парламент няма да може да взима никакви съществени решения, тъй като взаимно се е блокирал. " Нито една от огромните фракции не е в положение да наложи своята визия за нещата ", сподели още проф. Иво Христов. Според него това значи единствено неприятни неща за нас, тъй като цялото управление, което се оформя, последното нещо, което го вълнува е обич към България.

" Европейският план се натъкна на подводните скали на личната си безвкусица. Европейски Съюз породи след военния интервал с една елементарна концепция - да бъде икономическа и политическа консолидация на западноевропейските страни против Съветския съюз. След разпадането на Съюз на съветските социалистически републики се оказа, че Европейски Съюз няма лична концепция за какво би трябвало да съществува. Той замести това с една агресия на Изток ", разяснява още проф. Иво Христов.

За обстановката в българския парламент депутатът от Българска социалистическа партия уточни, че е достигнал точката на бутафорията.

" Имитацията на народна власт ще приключи като подигравка на тирания ", предвижда той и добави, че това се следи в Полша, Унгария и страните от Западните Балкани.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР