Оказа се, че зад порно видеото с участничката в новия

...
Оказа се, че зад порно видеото с участничката в новия
Коментари Харесай

Отмъщение стои зад скандалното видео за възрастни с „фермерката“ Марина Сучкова

Оказа се, че зад порно видеото с участничката в новия сезон на „ Фермата “ стои отмъщението на някогашен любим на Марина Сучкова, научи HotArena.

Той единствено чакал тя да се появи в родния риалити формат и да изпрати фрагментите в редакцията на „ ШОУ “. На тях се вижда по какъв начин Сучкова дружно с друга русокоска се допират чисто голи под душа. Видеото продължава с горещи милувки сред двете, като те въобще не се тормозят, че са както майка ги е родила. Вижте скандални фрагменти ТУК.

Засега не е ясно къде и по кое време е сниман клипът само че е видно. Има единствено надписи към него които са на немски език и съставляват реклами. Самата Марина се разказва като разкрепостена полово, а последният й ухажор бил с 19 години по-млад от нея.

Марина идва в България през 90-те години, когато бяга от войната в Чечения. Тук се влюбва в художник. Бракът й обаче не е цветя и рози, свадите и пиянските свади в живота й са всекидневие. Днес към този момент се радва на свободата си, има двама синове, които отглежда сама.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР