Оказа се, че водещата на предаването Преди обед“ по bTV

...
Оказа се, че водещата на предаването Преди обед“ по bTV
Коментари Харесай

На косъм да я изтърват! Деси Стоянова не ще в bTV, придумаха...

Оказа се, че водещата на предаването „ Преди обед “ по bTV – Деси Стоянова, е незаменима. 

Преди броени дни стана ясно, че макар, че започва собствен бизнес, тя ще продължи и работата си в медията. Причина за това е фактът, че цяло лято bTV не можа да й откри заместител, написа " Уикенд ".

Припомняме, че Деси Стоянова разгласи в ефира на медията още в средата на месец юни, че започва личен бизнес. Както към този момент стана ясно, тя ще води обучителни курсове за това по какъв начин се приказва безапелационно и човек може да се показа в подобаваща светлина в медиите.

В този ред на мисли би трябвало търсенето на нейна заместничка да е почнало доста преди тя да разгласи публично тази информация в ефир. Очевидно обаче то е блъснало на камък и в този момент на Деси Стоянова ще й се наложи да съвместява две работи. 

Задачата да открият друга водеща, която да е на нейното равнище обаче се оказала много по-трудна от предстоящото.
Телевизионната половинка на Сашо Кадиев е рядко сполучлива във всички вероятни аспекти жена. Тя освен е извънредно интелигентна и работлива, а на всичкото от горната страна е и извънредно дисциплинирана. 

Повече от две десетилетия Деси Стоянова живее с еднакъв мъж и до момента към името й не се е заформил нито един скандал. Освен, че се грижи чудесно за децата си, тя може да се похвали и с безупречна осанка. Тя е от дребното медийни лица у нас, които няма защо да бъдат подложени на критика, в случай че изключим досадните й към този момент смешки за безконечните закъснения на Сашо Кадиев.

При все, че за мястото й се спрягаха всевъзможни разновидности, явно bTV не са съумели да намерят задоволително добра опция на тв водещата. Нито една от възможните й заместнички не може да се похвали с качествата, които съчетава Деси Стоянова.

За техен шанс към този момент Деси Стоянова се е съгласила да остане на работното си място, поради, че бизнесът й е още в самото начало. Едва ли обаче медията ще има прекалено много време за реакция. 

Запознати издават, че за момента бизнесът й върви доста сполучливо и тя към този момент е провела образования на няколко чиновници от върховете на огромни родни компании. Някои от тях даже са оставили положителни мнения за образованието на формалния й уебсайт.
Ако и отсега нататък бизнесът й продължава да се развива с тези темпове, надали ще може да го съчетава с уговорките си в малкия екран. Вероятно ще й се наложи да избере едно от двете места.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР