Оказа се, че семейство от Пловдив дължи пари за отопление

...
Оказа се, че семейство от Пловдив дължи пари за отопление
Коментари Харесай

Семейство получи сметка за парно от демонтиран радиатор

Оказа се, че семейство от Пловдив дължи пари за отопление за необитаемо жилище. Потърпевшите изпаднали в потрес, когато пристигнала сметка, насъбрана от топломер на демонтиран нагревател. Подали тъжба, само че студеният нагревател, легнал на пода в хола, не се „ вразумил ".

Топлинният счетоводител твърди, че няма информация или документ за ремонт на отоплителните тела, а сметката можело да бъде и от ориентирана към радиатора духалка. Потърпевшите настояват, че са платили за източване и напълване на сградната апаратура, а жилището им е в ремонт.

„ Първото съмнение беше, че радиаторът ни може да е стоял на слънце на терасата, което да е нагряло топломера ”, сподели собственичката на жилището Станислава Танева. По думите ѝ нито това изказване е правилно, нито в жилището са пускани електроуреди. Предстои топломерът да бъде демонтиран и да бъде изпратен за диагностика в Германия. Той е инсталиран през 2022 година и е в гаранция.

Станислава Танева акцентира, че няма по какъв начин да не заплати сметката, тъй като в противоположен случай ще бъдат начислени лихви.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР