Оказа се, че най-лошото нещо, което съществува и се е

...
Оказа се, че най-лошото нещо, което съществува и се е
Коментари Харесай

Йорданов: Оказва се, че най-лошото нещо което се е пръквало в политическия живот е ПР-ДБ

Оказа се, че най-лошото нещо, което съществува и се е пръквало в политическия живот е „ Продължаваме промяната “ – „ Демократична България “. Абсолютно аморално плюха върху всичко, с което влязоха в политиката. Пазят тези, които трябваше да арестуват и да изчегъртат “.

 

Това разяснява в ефира на bTV заместник-председателят на „ ИТН “ Тошко Йорданов.

 

„ ПП-ДБ нямат никакъв проблем да ръководят с ГЕРБ и Движение за права и свободи. За тях това е прелестно “, уточни още той.

 

„ От година и половина – две през по-голямото време Министерството на правораздаването, както и Министерство на вътрешните работи, е в ръцете на представители на „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “. Единият получаваше цветя от Гешев, другият се радваше, че неговото място е Сарафов. Новата прокуратура – в лицето на Сарафов спря „ Барселонагейт “, спря и делото против Кирил Петков за документната машинация “.

 

„ ПП-ДБ нямат проблем да ръководят с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Реанимираха Борисов и Пеевски и ги направиха естествени партии. Толкова огромни лицемери не е имало. Навсякъде е батак. Злоупотребата с публичния запас е потресаваща “, съобщи той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР