Оказа се, че хубавицата спи с мъж на поне 60

...
Оказа се, че хубавицата спи с мъж на поне 60
Коментари Харесай

Разкриха кой е 60-годишният дядка, когото Мис България люби за висок стандарт на живот

Оказа се, че хубавицата спи с мъж на най-малко 60 лазарника. Именно това е тайнствения спонсор на хубавицата, който я уреди и с купата й. Според източник на „ Уикенд”, той има много стабилен бизнес в строителството.

В началото на август двамата отпътуваха с пряк полет от София до гръцкия остров Миконос. Макар че лицата им били скрити зад наложителните защитни маски, някогашната адреналинка с големи хиалуронови устни незабавно била разпозната. Според близки на Радинела, нейната половинка e с най-малко 35 години по-възрастен от нея, а тя явно се срами, че подарява с ласките си дядка, вместо някой широкоплещест младок.

„ Той е по-голям от мен с 10 години. Разликата във възрастта ни не е толкоз фрапираща. Преди ме бяха свързвали с някакъв италианец, който даже не знам и познавам, бяха ме свързвали с други мъже, на което откровено се смея”, оплете се в нелепи пояснения 24-годишната Чушева. Според източник на „ Уикенд”, с изключение на от стеснение, че би трябвало да се въргаля в леглото със дъртак, с цел да поддържа висок стандарт, тя била принудена да крие връзката им, тъй като любовника бил фамилен мъж с деца горе-долу на нейната възраст.

Гаджето й, което може да й бъде баща, очевидно е много по-възрастен. Радинела не се тормозила да пътешества по време на пандемията и даже възнамерявала още едно странствуване до края на годината. „ Не изпитахме никакви усложнения по отношение на пътуванията, изискваше се PCR тест, което е хубаво, тъй като сме сигурни за себе си и хората, които са на този остров. 24 часа преди излизането ни беше нужен и QR код. Нямах терзания и по отношение на взимането на тайни за теста за ковид. Пътувах и през април до Гърция, Халкидики, тъй че това е повторно, в който си върша тест”, споделя Радинела.
Двамата с гоподина в съвсем пенсионна възраст отседнали в един от най-тузарските хотели на острова. Нощувките в 5-звездния хотел достигали до 1000 евро на вечер, а жилищата били с панорама към морето.. Богатият й ухажор не пестял средства, когато ставало въпрос за щастието на метресата му. Месец преди пандемията от ковид двойката отмаряла на Малдивите и в тузарския австрийски курорт Тирол. Влюбените отседнали в един от най-скъпите хотели в пайона, който е измежду обичаните на Арнолд Шварценегер.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР