Оказа се, че Деси е подложена на жесток тормоз от

...
Оказа се, че Деси е подложена на жесток тормоз от
Коментари Харесай

Деси Слава изплака пред DJ Дамян: Синът ми ме бие

Оказа се, че Деси е подложена на нечовечен тормоз от страна на сина си, който й посягал, а повода е повече е скандална и евентуално ще изуми всички.

Става въпрос за дребния наследник на звездата, който е на 2 годининки и 4 месеца. За огромен смут на пеещата майка, Борис не обича тя да му пее и даже скача на пердах, в случай че тя се изкуши да извие глас.

" Стресирана съм, не дръзвам да му пея, тъй като имам нещастието да не обича да му пея. Има моменти, в които от вътрешната страна ми идва да запея, а той изпада в жестока гняв и стартира да ме бие. Може би е единственият човек на земята, който не обича да му пея ", призна певицата във видео диалог с сътрудника си DJ Дамян.

Деси си изяснява реакцията на сина си с това, че е ходила по участия бременна до шестия месец и евентуално от този момент е намразил. Силно се надява това да е краткотрайно събитие и в бъдеще да заобича музиката, която е метод на живот на майка му.

Малкият от няколко дни не е при певицата, взели са го родителите на нейния другар, които не са го виждали близо 20 дни и към този момент надавали писък. А тя решила, че ще бъде многообразие за него, защото към този момент подивявал в жилището.

Деси не се оплаква от изключителното състояние в страната и е много оптимистична: " Времето ми минава в готвене, почистване и миене на чинии. Хубавото на пандемията е, че човек може да бъде с околните си хора. Няма по какъв начин да се случи по различен метод, в случай че някой не ни затвори като в тази ситуация. Ние в никакъв случай няма да можем да дадем това време на нашите обичани хора ", сподели Деси пред Дамян, написа show.blitz.bg
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР