Окъпани в светлината на залеза, лейди Амелия Спенсър и половинката

...
Окъпани в светлината на залеза, лейди Амелия Спенсър и половинката
Коментари Харесай

Ангелско видение: вижте снимки от сватбата на лейди Амелия, племенница на принцеса Даяна

Окъпани в светлината на залеза, лейди Амелия Спенсър и половинката ѝ Грег Мълет се усещат на върха на света, откакто си споделят „ да “ измежду планините в Южна Африка.

► 

Британското издание предходната седмица популяризира новината за сватбата им, а в този момент демонстрира извънредни фрагменти от празника .
                             

„ Това в действителност беше най-хубавият ден в живота ни. Беше по-добър, в сравнение с в миналото съм си представяла “ , споделя 30-годишната Амелия, племенница на принцеса Даяна.

Големият ден се състоя на 21 март на планински връх във винарските региони на провинция Западен Кейп в Южна Африка.

По-смайващи от панорамните гледки е само самата Амелия, написа, която грее в булчинска рокля по поръчка от Atelier Versace .

Изработката на роклята в лишава два месеца и половина. Булчинският модел е изработен от копринена дантела и включва шлейф, дълъг два метра и половина , кристали Swarovski, ръчно бродирано деколте и плещи с подплънки, със комплицирани детайли на цветя по цялата рокля.
                             

Роклята е съчетана с грациозен петметров воал от тънък копринен тюл и обувки Jimmy Choo . „ Аз съм най-щастливото момиче на света “, споделя Амелия. „ Това, почтено казано, е най-красивата рокля, която в миналото съм виждала. Дъщерята на граф Спенсър споделя, че за нея е била същинска наслада да работи с Versace: „ Всеки един член на екипа им беше като ангел. “
                             

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР