Окалянето е характерно за тези, които са перманентно в калта,

...
Окалянето е характерно за тези, които са перманентно в калта,
Коментари Харесай

Радостин Василев: С Jamecorp и Nexo ГЕРБ цели забравяне на скандалите с шкафчетата и т.н. ”Борисовки”

Окалянето е особено за тези, които са непрестанно в калта ”, сподели депутатът от Политическа партия Радостин Василев. Той прикани засегнатите да си потърсят правата в съда. „ Трябва да покажем, че има и различен метод на ръководство ”, изясни той.

„ Всички благоприятни условия за колабориране сред Политическа партия и ГЕРБ са невъзможни още изначално ", сподели той

„ Все още не съм член на Политическа партия, само че с цел да повеждам листа, не е наложително да съм член на партията. Членството ми зависи от гражданската групировка, не е проблем да стана член, в случай че това е планът, който ще се бори със статуквото, подготвен съм да стана член ”, съобщи някогашният министър на спорта от квотата на Има Такъв Народ в кабинета „ Петков ” и сегашен народен представител от Политическа партия по NOVA NEWS.

„ Още не са почнали формалните диалози сред Демократична България и Политическа партия. Ще се сплотяваме и с цивилен организации, и с други планове, тъй като търсим необятен фронт ”, сподели Василев.

 

Политическа партия търсят метод за обединяване отвън Движение за права и свободи и ГЕРБ, с цел да могат да ръководят, изясни той. За коалиция с „ Възраждане ” той съобщи, че техният изказ на „ контра ” на всичко ще понижи поддръжката за самата партия. За Българска социалистическа партия сподели, че е обезпокоен от последната среща на Левицата с Борисов.

„ Няма да се подпиша в подписка за референдум за смяна формулата на ръководство. Този референдум с изключение на неговата юридическа неаргументираност и опитите да се завоюва политически дял с неговото пробутване и действително да не се организира подобен референдум, към този момент няма наивни хора, които да се подведат ”, изясни депутатът.

„ Начинът на формулиране е по-скоро търсене на опция за финален път, може би, до момента в който не се откаже този бизнес план за черпене на непознат престиж за напомпване на поддръжка на президента Румен Радев. Целта – хора, които харесват Радев да поддържат Има Такъв Народ. Мисля, че това няма да се случи ”, изясни Василев.

„ Моето персонално усещане е, че сред Има Такъв Народ и президента Радев има избрана синергия, както и с рухване на държавното управление на Кирил Петков, по този начин и с избрани назначения в държавните органи на високи равнища. Хора от Има Такъв Народ им бе открит „ заслон ” на държавната хранилка ”, сподели Василев за самодейността за референдум от Има Такъв Народ.

„ Неуспешната им поредност от парламенти, сложното пояснение какво и за какво се случва водят до такава теза, че парламентарната република е изчерпана. Аз не считам, че е по този начин, системата е затлачена от невъзможността да се образува болшинство, което да не допусне статуквото във властта ”, сподели Василев и добави: „ в случай че има нещо, което този парламент направи е, че ГЕРБ желаят всички да са като тях в калта, с цел да наподобяват те по-малко мръсни ”.

„ Всички благоприятни условия за колабориране сред Политическа партия и ГЕРБ са невъзможни още изначално и не можем даже да си мислим за такава колаборация, че е допустима, тъй като голяма част от хората, които са подкрепили и Политическа партия го вършат точно поради това, че тя е контрапункт на този модел на ГЕРБ. По-добре да не си приказваме изобщо с ГЕРБ. Бяхме склонни да поддържаме политики. Ако ГЕРБ бяха в положение да създадат държавно управление, в което Политическа партия да бъдат съпротива, щяхме да подкрепим доста значими национални цели. Ако някой бе подкрепил декларацията на Политическа партия, бяхме подготвени за кабинет на малцинството ”, изясни Василев.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР