Ок, ок, разбрахме! TikTok не одобрява връзката на Меди с

...
Ок, ок, разбрахме! TikTok не одобрява връзката на Меди с
Коментари Харесай

Моника Валериева не е най-лошото! 5 предложения за по-неподходящи гаджета за Меди

Ок, ок, разбрахме! TikTok не утвърждава връзката на Меди с Моника Валериева. Видяхме неедна мацка там, която да хейти плеймейтката или пък да тъжи за поп-фолк изпълнителя. Но замислете се - можеше да е много по-зле! И в този момент ще ви демонстрираме какво по-точно имаме поради. Представяме ви няколко оферти за още по-неподходящи гаджета за Меди. Свободни сте да добавяте в мненията още кандидатури.

Виж още: Симона Загорова сподели ново гадже? Певицата с забавна фотография, която предизвика въпроси 

Сузанита

Факт е, че човек рано или късно попада в токсична връзка, само че представяте ли си какъв сеир щеше да е, в случай че Сузанита и Меди бяха дружно. И без да се е случило, знаем, че нямаше да издържи дълго, но пък след това какви песни щяхме да слушаме! Факт е, че Сузанита сега сякаш си взима отмора от обществените мрежи, само че пък всички помним провокативните фотоси, които качваше. Дали това нямаше да е първата поп-фолк двойка в OnlyFans? Можем единствено да си представяме!

Ария 

Всеки има по една луда другарка, но по-добре да не си по отношение на нея. Защото представете си да имаш някой в къщата, който прави неща като тези нагоре. Или по-лошо - да не ти е в къщата, а да се чудиш с кого и къде жули шотове. Това щеше да си е таралеж в гащите за Меди.

Виж още: Топ 7 на родните звезди, които все ни натрапват 

Джулиана Гани

Тук даже не е нужно да обясняваме за какво нещата нямаше да са ок. Най-вероятно биха се събрали, биха се оженили, а след няколко години Джулката щеше да реве по плажовете на Кан, че ѝ е изневерявано, единствено с цел да се окаже по-късно, че истината е друга, а тези балади на Меди за обич и изневери са по същински случай. Джулката ще се оправи, ще си роди още едно дете след 4-5 години, ами Меди?!

Симона Загорова

Това не просто щеше да е криндж двойка, само че и нямаше да продължи дълго. При раздялата Симона щеше да пусне едно публично известие, да изтрие общите им фотоси от обществените мрежи и всички щяхме да се вършим, че двойката Симона Загорова и Меди не е съществувала. 

Виж още: 5 неща, които да обвиним за неприятното си въодушевление! Сезонната меланхолия, ретроградния Меркурий и още 

Някоя актриса

Все тая коя! Факт е, че театърът не харесва поп-фолка, само че тук щяхме да имаме нещо друго! Тя (която и да е тя) щеше да промени Меди до степен, в която в новия му албум, сходно на идния на Фики, да чакаме джаз, поп, а за какво не и някакъв поп-пънк. В изявленията Меди щеше да ни убеждава, че има хубава и неприятна музика, а не жанрова. Но това нямаше да ни прави никаква работа. 

Изображение: https://www.instagram.com/mediigo/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР