Ожесточена дискусия сред зрителите предизвика новината за учителя по математика,

...
Ожесточена дискусия сред зрителите предизвика новината за учителя по математика,
Коментари Харесай

Учител шамароса ученик и България се раздели на лагери

Ожесточена полемика измежду феновете провокира новината за учителя по математика, който блъснал пестник на петокласник по време на час. Майката на детето е подала тъжба против него и сега тече инспекция в РУО – Сливен.

„Без да направи забележка на детето ми, напряко се засилил и му блъснал мощен пестник и го издърпал от чина за двете уши“, преразказва думите на ученика майката. Заради напрежението провокиран от държанието на учителя, детето получава здравословни проблеми.
външна реклама
Много от феновете пазят учителя и изричат мнение за възпитанието на днешните деца:

На днешно време за жалост учителя има по малко права от ученика,а днешните възпитаници са без безусловно никакво образование,а за познания да не приказваме.Всичко идва от родителите и първите седем.

В момента в учебните заведения е безредица. Кючеци, пиянство на алкохол в час, безусловно игнориране на учителя в час. А учениците би трябвало единствено да ги галят с перце. Има нещо сбъркано, само че не е единствено в учебното заведение, а май стартира с загуба на първите 7.

Нормална реакция, когато възпитанието липсва! На мен също ми се случва постоянно, когато правя работата си и някой непрокопсаник покаже пренебрежение към институцията Министерство на вътрешните работи!

Други виждат експанзия в държанието на учителя, която няма място измежду методите на образование на децата.

Защо подкрепяте експанзията? Нали е Учител, на това ли учи той? Учителят е Пример за самообладание, за това по какъв начин се търси вярно решение на казуса, за приемливост! Има най-малко 5 цивилизовани метода, по които той би могъл да позволи обстановката, експанзията НЕ е един от тях.

Едно време …..децата ПЪРВО се възпитаваха от родителите,и знаеха че в случай че създадат някоя дивотия в учебно заведение или на улицата в къщи ще има наказание…,а в този момент родителите,,скачат,, против учители в случай че се скарат на,,маминото,,детенце,когато пораснат тичат да му платят на юрист,че надрусан,пиян е прегазил човек на пътя..,
в случай че родителите си възпитат децата, а не ги оставят да станат олигофрени няма да е по този начин! В всекидневието всеки среща нагли, безочливи идиоти, представете си ги на едно място и започвайте с 5-те метода.
Днешно време дали има 3% от децата с образование.

А какво наказване има за децата/респективно родителите/,които намерено демонстрират експанзия към други деца, че чак го и документират и популяризират в обществените мрежи!?! За отношението към учителите изобщо да не приказваме безсрамно е меко казано!!! Постъпката на учителя няма да я извинявам,никой няма право да протяга ръка на детето ти, само че множеството са толкоз нагли и се усещат толкоз недосегаеми,че просто не ми се разяснява какво ни чака! Отглеждаме си нагли лигльовци!
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР