Охрид. Стево Пендаровски е лице на заевизма“, а заевизмът“ трябва

...
Охрид. Стево Пендаровски е лице на заевизма“, а заевизмът“ трябва
Коментари Харесай

Християн Мицковски: Стево Пендаровски е лице на „заевизма“, а „заевизмът“ трябва да си отиде

Охрид. „ Стево Пендаровски е лице на „ заевизма “, а „ заевизмът “ би трябвало да си отиде “, съобщи водачът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицковски, представен от македонското електронно издание „ МКД “ .
„ Видяхте действителната картина през днешния ден на пазара тук, полупразни сергии, полупразен пазар, тъй като в този момент няма купувачи, хората се оплакват, търговците се оплакват от отношението на това незаконно, непотистко и принудително държавно управление, водено от деспота Заев “, сподели Християн Мицковски по време на визитата си на градския пазар в Охрид.
„ Техният ред е отминал. След всичко, което сме прекарали близо две години, откакто СДСМ и държавното управление на Заев са на власт, ние заявяваме, че освен, че не пристигна по-добър живот, а в действителност пристигна пъкъл. Можете да видите действителността на пазара в Охрид.
Налице е мрачна атмосфера, няма купувачи, търговците се оплакват от пазара, всички тези законови решения, които държавното управление одобри в предишното, са за сметка на търговците. Вместо да оферират решения на техните проблеми, те предложиха да отсрочат законовото решение. След нашите визити на пазарите в Република Македония, ние, като партия ще внесем правни решения, които ще са от изгода за търговците, ”каза Мицковски.
Той сподели за вчерашния избор на претендент на СДСМ Стево Пендаровски за идващите президентски избори, че Македония би трябвало да победи „ заевизма “.
" Докато е на власт „ завизмът “ в Република Македония, тази страна не може да върви напред, т.е. ще се движи в неправилна посока. Убеден съм в жителите на Република Македония, че това са смели, почтени хора, които ще му нанесат първия сериозен удар върху бюрокрацията в Република Македония на 21 април, а по-късно и на идващите предварителни парламентарни избори - последният удар на „ заевизма “.
Пендаровски е лице на „ заевизма “, не чакахме нищо друго да се случи, точно тази обичайната матрица опустоши Република Македония през последните 27-28 години, ”каза Мицковски.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР