Охранител в гимназия в Калифорния призна в понеделник, че е

...
Охранител в гимназия в Калифорния призна в понеделник, че е
Коментари Харесай

Охранител в гимназията в Калифорния продаваше самоделни бомби с тийнейджър съучастник

Охранител в гимназия в Калифорния призна в понеделник, че е управлявал бизнес с домашно направени експлозиви с младеж, който е бил претрупан да пази.

27-годишният Анджело Джаксън Мендайвър се призна за отговорен в скрит план за присъединяване в производството и търговията с взривни материали и изпращане на взривни устройства, както и в предоставяне на погрешни показания на сътрудници на ФБР, оповестиха от прокуратурата на Съединени американски щати.

Бившият охранител беше задържан през юни, откакто следователите иззеха почти 500 паунда експлозиви и избухливи материали от вкъщи му в Бейкърсфийлд - и още 500 паунда в дома на неговия бизнес сътрудник в тийнейджърска възраст.

Според правосъдните документи двамата общуваха и управляваха рисковата си търговия посредством акаунт в Instagram, който беше цялостен с изображения и видеоклипове на горивните материали.

В едно известие до съучастника младеж Мендивър изпрати фотография на титанов салют, взривно устройство, последвано от два снимани видеоклипа н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР