Охранител на 33 години бе причакан пред дома си и

...
Охранител на 33 години бе причакан пред дома си и
Коментари Харесай

Гръмнаха охранител четири пъти в краката

Охранител на 33 години бе причакан пред дома си и бе прострелян в двата крайници в Пловдив. С четири рани той е признат в болница без заплаха за живота.

Покушението бе осъществено към 7,30 ч през вчерашния ден в квартал “Кършияка ”. По първични данни мъжът се прибирал от работа. Когато слязъл от автомобила си и тръгнал към дома си към него се доближил маскиран човек, който разкрили огън. Малко след стрелбата на място пристигнали служители на реда и лекари. Охранителят бил откаран с кола за спешна помощ, а криминалисти почнали оглед в търсене на следи от гангстера. Лекари разясниха, че раните му не са тежки. Съседите чули пет гърмежа, само че в началото помислили, че са хвърлени пиратки. Разбрали за опита за ликвидиране едвам когато пристигнали чиновниците на Министерство на вътрешните работи.

Вчера денем входовете и изходите на Пловдив бяха блокирани от полицейски екипи, които ревизираха съмнителни видове. Според криминалисти стрелбата е била за заплашване и по тази причина той е гърмян в краката. Основните версии са, че 33-годишният мъж е взет на мушка поради жена, тъй като дължи пари или по отношение на работата си. Според информация от полицията, раненият бил престъпно проявен.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР