Охраната държи хората на студено пред сградата Опашки пред данъчното

...
Охраната държи хората на студено пред сградата Опашки пред данъчното
Коментари Харесай

Опашки и напрежение пред офиса на НАП в Русе

Охраната държи хората на студено пред постройката

Опашки пред данъчното в Русе провокираха неодобрение измежду чакащите на студа жители. Причината – пускат се по малко хора, а останалите би трябвало да стоят на открито, вместо във фоайето на топло.

Охраната на постройката изясни, че вътре може да има до 10 души, защото такива са наредбите, а и има грипна зараза. Граждани желаеха пояснения от управлението, откъдето получиха същия отговор. Това докара до повишение на тона и отвращение от страна на чакащите. Подаден бе сигнал и до РЗИ, откъдето са декларирали, че противоепидемични ограничения по отношение на грипа няма и ще създадат инспекция по случая, осведоми.

В последна сметка стана ясно, че макар отпадането на ограниченията, свързани с ковид, по рекомендация на здравното министерство на местата, където се струпват доста хора, продължава да важи дистанцията от 1,5 метра. Затова изчакващите пред гишетата могат да бъдат най-вече 10 души, защото по този начин е изчислено пространството, обясниха от Национална агенция за приходите - Русе. Много постоянно за една услуга идват дружно по 2-3 души фамилно и по този начин се струпват доста хора едновременно.

От Национална агенция за приходите - Русе приканиха жителите да бъдат търпеливи, така опашките не са през целия ден, а на моменти. Вътре работят всички гишета, само че има доста клиенти поради началото на данъчната акция, изключително за прилагане на данъчни облекчения.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР