Oh!Good е новият начин на хранене, подходящ за всеки лайфстайл.

...
Oh!Good е новият начин на хранене, подходящ за всеки лайфстайл.
Коментари Харесай

Трима експерти по екомерс, логистика и реклама се събират, за да създадат протеиновите продукти Oh!Good

Oh!Good е новият метод на хранене, подобаващ за всеки начин на живот. Портфолиото от артикули се състои от хранителни протеинови шейкове, протеини на прахуляк, подготвени питиета и протеинови питейни заведения, които съвършено се вписват в всекидневието ти - в офиса, на път, във фитнеса, в планината, у дома. Oh!Good продуктите съдържат пълностоен баланс от растителни протеини, въглехидрати, потребни мазнини, фибри, витамини, минерали и български пробиотик. Подходящи са за всеки режим - при намаляване, повишаване на мускулна маса, поддържане на тежестта или в случай че просто искаш да се храниш здравословно.

Кога, по какъв начин и кой започва бизнеса на Oh!Good?

Ядрото на нашия Oh!Good екип е от трима индивида, като всеки един от нас е специалист с дълготраен опит в разнообразни посоки, обхващащи ecommerce, произвеждане, логистика, брандинг, маркетинг и онлайн реклама.

През годините към нас доста сътрудници, другари и близки споделят компликациите си да се хранят здравословно в динамичното всекидневие и да балансират хранителния си режим. Ние като дейни и спортуващи хора, които се стремят да балансират храненето си в всекидневието, също постоянно сме търсили лесни и налични способи да поддържаме този метод на живот дълготрайно.

И по този начин, по време на една лятна отмора на морето, концепцията за Oh!Good се роди естествено и тръгнахме по един напълно нов път за нас в производството на здравословни храни и хранителни добавки.

Подготовката на плана стартира през октомври 2021 година и след година и половина разработки, проби, дегустации и създаване на цялостна идея на марката, стартирахме публично продажби през март 2023 година Продуктите се създават в България и западна Европа, a формулите са особено създадени по наша концепция от хранителни технолози с над 15 години опит в промишлеността.
 Oh!Good
Каква е задачата на вашата компания?

В днешно време натоварените и динамични дни водят до липса на опция да се храним здравословно и прибягваме към непълноценни храни - пакетирани храни, сандвичи, тестени и сладки произведения. Причината е, че този вид храни са вкусни и бързи, само че въпреки това не доставят тялото ни с нужните нутриенти, с цел да се усещаме енергични и здрави.

Мисията ни е да създадем здравословното хранене по-лесно и налично като създадохме артикули, които са пълноценни, бързи за подготвяне и комфортни за консумация когато и да е и във всяка обстановка.

Кое е вашето конкурентно преимущество пред марки във вашата ниша?

Нашите артикули са 100% веган и са създадени по специфични уравновесени формули от хранителни технолози с дълготраен опит в сертифицирана фабрика. Подбираме сами всяка суровина в продуктите ни, с цел да сме сигурни в качеството, към което се стремим.

Продуктите на Oh!Good съдържат пълностоен баланс от растителни протеини, въглехидрати, потребни мазнини, фибри, витамини, минерали и български пробиотик. Визията ни е да се разпознаваем с артикули, които да са насочени към здравето и да оказват помощ за дълготрайно поддържане на уравновесен хранителен режим.

Защо избрахте името Oh!Good?

Вдъхновението за името на марката пристигна от естествената реакция на човек, когато опита нещо вкусно и си каже " оо, доста е положително! ". Това дефинира и посоката на развиване на марката, а точно да създадем артикули, които с изключение на пълноценни и здравословни са и вкусни.

От друга страна, в случай че сменяем даже единствено някои от храненията си с веган други възможности, това ще способства до понижаване на въглеродния отпечатък от хранителната промишленост. Също това се отразява позитивно на нашето здраве и ще понижи възможностите за сърдечни болести, затлъстяване, диабет и други. Накратко, добре за тялото и добре за природата. Всичко ще е Oh!Good.

Кажете името на една персона, на която се възхищавате и е ваш образец.

Възхищаваме се на разнообразни хора, работещи крепко в посока нововъведения и основаване на артикули, които вършат живота на всички по-добър. В тази връзка би било мъчно да се назове една персона. Възхищаваме се един на различен като екип за достиженията ни досега и това е нещото, което ни събра да осъществяваме този план.

Какво смятате, че би трябвало да се промени в бизнес средата в България?

Смятаме, че бизнесите би трябвало преди всичко да слагат акцент върху качеството на продукта/услугата, която оферират и да работят с огромно внимание върху детайлите.
Фундаментална метрика за резистентен и печеливш бизнес в дълготраен проект е процентът върнати клиенти и повтаряемост на покупки. Тази метрика способства и за придобиването на нови клиенти посредством “най-силния маркетинг ” - рекомендацията, което от своя страна усъвършенства и разноските за нови клиенти. От нашия опит главните фактори, влияещи на тази метрика, са качеството на продукта и потребителско обслужване, а не по-красивата реклама или по-голям бюджет.
 Oh!Good
Oh!Good e част от eCommerce Academy Awards 2023 - Конкурсът на електронните търговци в България. Повече за премиите и по какъв начин да се включите можете да видите тук:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР