Ох, едни комунисти са влезли през телевизора и у дома,

...
Ох, едни комунисти са влезли през телевизора и у дома,
Коментари Харесай

Заркова: Това, което става в България, минава вече границите на нормалното

Ох, едни комунисти са влезнали през тв приемника и вкъщи, скрили са ми книгите и аз, ща не ща, виждам заран и вечер политически излъчвания.И да ви споделя какво се получава ", в обществената мрежа фейсбук.
" Докато виждам съществени изявленията с ръководещи, обслужващи и други фактори, без да желая, се обливам от смях . Не мога да се сдържа!
 Заркова: Познайте в този момент кои са крадците и кой ги крие Заркова: Познайте в този момент кои са крадците и кой ги крие
КРИМИНАЛНА ЗАГАДКА. Моето схващане е, че страната би трябвало да се показва в чужбина с положителното, а не с кражбите от евросубсидиите - та...
Особено, когато Хекимян или Цвети Ризова със съществени изражения на лицата употребят уважителното послание ` " господин " към някой интервюиран клоун - от тия с непрекъснатото наличие в студиата , а след всичките дивотии, които той наприказва, му рекат: " Благодаря ви за този диалог ".
Хахаха! А настрана от това пък. Вие представяте ли си? Хахаха!
Доктор Гълъбова, аз ли обезумявам, или това, което става в България, минава към този момент границите на естественото? "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР