Огромното количество кокаин, открито в апартамента на 31-годишния Николай Петров

...
Огромното количество кокаин, открито в апартамента на 31-годишния Николай Петров
Коментари Харесай

Само част от кокаина в Студентския град е бил за пазара у нас

Огромното количество кокаин, намерено в жилището на 31-годишния Николай Петров в Студентски град е било предопределено за експорт в Западна Европа, научи "24 часа ".

Подозират предприемач с връзки в подземния свят за уредник на канала през България

Част от кокаина, евентуално 40-те кг, открити в багажника на Петров е трябвало да останат за пазара у нас. Младият мъж е бил единствено склададжия. За него прокуратурата желае непрекъснат арест и се чака през днешния ден софийският градски съд да реши дали ще го остави зад решетките.

Разследването тече към проведена незаконна група. Има обвинени като уредници на канала през България, научи "24 часа ". Един от тях е прочут с контактите си в средите на наркотрафикантите от доста години.

Във вторник от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата оповестиха, че 31-годишният мъж е задържан в неделя пред блок в студентския град и тогава са открити 40 кг от дрогата в багажника на мерцедеса му. не е ясно по кое време са открити и останалите количества от над 300 кг, които са били в жилището му, пред който е била паркирана колата.

Очаквайте детайлности!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР