Огромно задръстване на площад Руски паметник в деня, в който

...
Огромно задръстване на площад Руски паметник в деня, в който
Коментари Харесай

Кола засече трамвай на Руски паметник и предизвика огромна тапа

Огромно запушване на площад " Руски монумент " в деня, в който пуснаха трасето в употреба. Трамвай номер 4 е бил засечен от лек автомобил в резултат на което е спрял внезапно, с цел да предотврати злополука и застава на изолатор.
Още по темата
В резултат придвижването в региона е било арестувано за 15 минути. Трамваят е пътувал посока " Княжево " и е бил с преимущество.

Това не е първи случай на отнето преимущество на " Руски монумент ", обявиха от Столична община, съобщи Българска национална телевизия.

Голяма част от водачите не са наясно, че би трябвало да пропущат трамваите. Към момента придвижването се реализира обикновено.

От Столична община допълниха, че случаят няма общо с ремонта по трасето.

В 5 часа тази сутринта беше пусната в употреба първата част от трасето на най-старата софийска линия - на трамвай №5. Така трамваите ще пътуват по напълно обновеното трасе от Съдебната палата до " Бъкстон ". Линията ще бъде обслужвана с нови трамвайни мотриси. От през днешния ден стартира реконструкцията на втората част на трамвайното трасе до Княжево. Осигурен е заместващ рейс ТМ5, който вместо от центъра до " Бъкстон ", ще се движи от " Бъкстон " до обръщалото в Княжево.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР