Огромно щастие очаква Десислава. Певицата е бременна за втори път.

...
Огромно щастие очаква Десислава. Певицата е бременна за втори път.
Коментари Харесай

Честито! Не Й Пука, Че Е Толкова По-Млад От Нея! Най-Обичана Българска Певица Става Букла! Горчиво

Огромно благополучие чака Десислава. Певицата е бременна за повторно. Тя носи бебето на Малката Кобра. Двамата с Благой Найденов възнамеряват следващата година и женитба. Влюбените ще вдигнат обилното празненство, откакто се роди сина им. Припомняме, че сина на певицата от първия й брак Майки издаде, че майка му чака братче.

Според прогнозата детето на певицата и боксьора ще се роди през януари. След като мине еуфорията от появяването на новото дребосъче в дома им, двамата възнамеряват и да узаконят връзката си.

Оказа се, че бебето, което чакат влюбените, е било изцяло планувано. Чалга дивата желала да стане майка още веднъж. Такова било желанието и на 17 години па-младия от нея другар.

Двойката дълго опитвала да станат родители. Но нещата по този начин и не се случили. Тогава поп фолк дивата се подложила на гинекологична интервенция и чудото се случило.

Изпълнителката опроверга слуховете, че не се разбирала с родителите на бъдещия си мъж. Според нея те били в прелестни връзки. И огромната разлика във възрастта им с Малката Кобра въобще не ги тормозила, написа разкрития.ком.

Благой Найденов също бил в прелестни връзки със сина й Майки. Въпреки дребната им разлика двамата били като братя и доста се разбирали. В момента хитовата изпълнителка се е отдала на заслужена отмора.

На персоналната си страница в обществената мрежа Десислава разгласи, че напуща музикалната сцена краткотрайно. И ще се отдаде на майчинството до идващото лято..
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР