Огромно дърво падна върху автомобил и го смаза. Инцидентът е

...
Огромно дърво падна върху автомобил и го смаза. Инцидентът е
Коментари Харесай

Семейство от Русе отиде на плаж в Кранево, но дори не подозираше какво нещастие ще го сполети

Огромно дърво падна върху автомобил и го смаза. Инцидентът е станал в Кранево. Потърпевши са семейство от Русе, което в същото време било на плаж. Оказва се, че никой не може да каже кой е виновен за това и чия благосъстоятелност е дървото, премазало колата. Семейството не знае към кого да се обърне, с цел да получи обезщетение, оповестява Нова тв.

По първична информация дървото е паднало поради тежестта на короната. Тепърва се чака специалистите да кажат дали това е по този начин. Инцидентът обаче вгорчи почивката на Надежда Николова и Венелин Георгиев.

Те описаха, че незабавно са подали сигнал и дървото е отстранено от автомобила им. Щетите са най-много по предния похлупак и стъклото. Изчисляват, че това ще им коства към 500 лв..

От хотела, в който са отседнали, са декларирали, че дървото е общинска благосъстоятелност и нямат нищо общо с него. Трябвало да се извърнат към кмета на Кранево. Той от своя страна изясни, че територията би трябвало да е общинска, само че откакто е извършена регулация.

„ Това дърво, до момента в който не бъде извършена регулацията, попада в двата парцела, които те стопанисват. Нещата се раздухват прекомерно доста. Редно е пострадалите да се обадят на застрахователя. В общината има адвокати, които ще решат”, разяснява още Румен Николов.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР