Огромният интерес към Лига „Краси“ по прескачане на препятствия наложи

...
Огромният интерес към Лига „Краси“ по прескачане на препятствия наложи
Коментари Харесай

Пик на интереса в Лига „Краси“

Огромният интерес към Лига „ Краси “ по прескачане на трудности наложи прекартотекиране на конете, признаха от родната федерация. Така че един ездач ще може да скача най-много с 3 животни. А в случай че доближи до финала ще би трябвало да избира едно от четириногите, с които да спори за призовите места.
Надреварата започва тази година, а първата подготовка бе през април. Този уикенд въз основата „ Фригопан “ край Пловдив е вторият старт от лигата. Най-добрите 16 от от двете надпревари ще спорят на финала в края на септември.

Лига „ Краси “ се явява основна и за установяване на националните тимове при децата, юношите и дамите. Общият награден фонд е 37 000 лв., обезпечен от предприемача Димитър Консулов и известата марка майонеза, която тази година отбелязва 25-годишнина на пазара у нас.

За надпреварата са декларирани и елитните ни ездачи Ангел Няголов, който преди 10 дни завоюва Купа „ София “, Антон Дацински, Ивайло Бонев...

„ Много хубава концепция, която много бързо даде резултат – съобщи Крум Рашков, вицепрезидент на федерацията. - Лига „ Краси “ е за всички възрасти, а най-щастливи са децата. За тях има обезпечени ваучери, против които могат да отидат в магазина и да си напазаруват, каквото им е належащо. Не може да си визиите какъв брой доста това значи за тях и какъв тласък е да продължат да се развиват в този хубав спорт. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР