Огромни злоупотреби с държавни, обществени средства и партията, която изгради

...
Огромни злоупотреби с държавни, обществени средства и партията, която изгради
Коментари Харесай

Доц. Георги Йорданов: Ако искате младите да са в България и пенсионерите да имат спокойна старост, гласувайте за БСП с №4

" Огромни злоупотреби с държавни, публични средства и партията, която построи тази система желае да е първа. Позициите на ГЕРБ са задоволително мощни, тъй че моделът в локалната власт не е пипнат. Основа на корона рецесията е, че държавното управление стартира да дава големи средства за размера на нашето опазване на здравето без публични поръчки, единствено с постановления и по този начин се получи огромен безпорядък. Системата се нуждае от радикална промяна. Предлагаме лечебните заведения да спрат да са търговски сдружения, действителна оценка на медицинските действия, и безвъзмездни медикаменти за деца до 14 години. Друг приоритет е увеличение на заплатите на медицинските чиновници. Кой даде големите пари за закупуване на ваксини, които стигат за към три пъти българското население? ", съобщи доцент Георги Йорданов, трети в листата на " Българска социалистическа партия за България " в Пловдив-област в " Предизборно студио " по БСТВ.
Доц. Йорданов показа кои са главните проблеми на Пловдив-област: " Най-наболелият проблем е водоснабдяването в с. Брестовица с население над 5 000 души, което в символ на митинг реши да блокира околовръстния път на Пловдив. Хората в селото не може да употребяват питейната вода, в нея има манган. Областният шеф от ГЕРБ преди седмици съобщи, че казуса е решен. В изискванията на пандемия пловдивските села се изпълниха с живот. Има проблем с ВиК инсталациите и противоположните води. Друг главен проблем са пътищата, обръща се внимание единствено на огромните, а междуселските не могат да бъдат употребявани. Хората правят оценка какво става с просветителния недостиг. На зеленчуковата ни борса сега се продава продукция от Турция, Гърция и Македония. Тези зеленчуци нямат качествата на българските. При нас има голям апетит за фрагменти, изключително водачи и IT експерти. Има софиянци, които желаят да работят в Пловдив, тъй като има по-добри условия за осъществяване "
" Единствената партия, която ясно и изрично споделя каква е програмата й и какво желае да направи от България, е Българска социалистическа партия. Ние не крием и нямаме задни мисли, желаеме да помогнем на българските жители да останат тук и да се осъществят. Ако и вие желаете младите да са в България, пенсионерите да имат спокойна напреднала възраст, гласувайте за Българска социалистическа партия с №4 ", прикани претендентът за народен представител.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР