Огромни проблеми ще има новият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов

...
Огромни проблеми ще има новият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов
Коментари Харесай

ЦСКА остана без отбор за реванша в Латвия

Огромни проблеми ще има новият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов преди своя пети дебют отпред на „ алените “ против латвийския Лиепая на следващия ден. Той няма да може да употребява цели четирима от своите футболисти, а един е под сериозен въпрос, написа „ Мач Телеграф “.

Централният бранител Мено Кох и Тибо Вион отсъстват от заниманията на столичани към този момент доста време и даже не са картотекирани за срещите с Лиепая. Лекарският щаб на ЦСКА е направил всичко допустимо да вдигне за срещата плеймейкъра Федерико Варела, както и Бисмарк Чарлс, само че това няма да се случи. Оказва се, че аржентинецът няма да е разполагаем на Стойчо Младенов към месец, което несъмнено е удар, тъй като Варела е измежду най-креативните футболисти на отбора.

Бисмарк е бил изпробван от Стойчо Младенов по време на първата му подготовка след завръщането, само че сигналите не са положителни и героят от финала за Купата на България може и да не пътува за Латвия през днешния ден.

С тима обаче ще е Валентин Антов. Националът, който се върна чартърен от Болоня, пострада в първия дуел с Лиепая. В края на първата част той получи аркада след конфликт с футболист на латвийците и освен не съумя да се върне на терена, ами даже отиде по неотложност в „ Пирогов “.

Предполага се, че Стойчо Младенов ще заложи на обичайна за него скица 4-2-3-1. Какви промени ще направи обаче той в титулярния състав, следва да разберем. Той обаче няма кой знае какви варианти, поради сериозния брой контузени играчи. Единствената добра вест е, че Ахмед Ахмедов е здрав и ще е на линия. Той също не бе в групата за дуела с ЦСКА 1948.

Повече детайлности четете в днешния брой на „ Мач Телеграф “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР