Огромни проблеми по националния път Атина - Ламия от височината

...
Огромни проблеми по националния път Атина - Ламия от височината
Коментари Харесай

Проливен дъжд и градушка в затрудняват движението в Атика

Огромни проблеми по националния път Атина - Ламия от височината на Варибомби, заради мощна стихия, която връхлита Атика. Заради изобилните превалявания, съчетани с градушка, колите се движат доста постепенно.

Има известия за спиране на тока в няколко региона на Атика. Пожарната досега е получила 37 позвънявания за паднали дървета заради мощен вятър и дъжд.

Според последните планирани данни на Националната обсерватория на Атина / meteo.gr, в идващите дни до вторник се чакат превалявания и гръмотевични стихии.

Западна Гърция също е наранено от торнада, свлачища и мощен дъжд, причинявайки вреди на здания и наводнения по доста пътища в региона.

Лошото време удари и Закинтос, Аргаси и Василико, където къщи и предприятия са наводнени, а тонове кални свлачища затвориха провинциалния път, водещ от Аргаси до Василико.

Метеорологичните феномени, които започнаха в Йонийско море в петък сутринта, последователно ще се разпространят в Епир, западна континентална Гърция, западен Пелопонес, а по-късно в Източна Македония, Тракия и северно Егейско море.

Температурите ще варират от 7 до 16 градуса на север, от 10 до 18 градуса на запад, от 9 до 18 градуса на източната част и от 12 до 22 градуса на островите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР